First| Previous| Up| Next| Last
Need for Speed Hot Pursuit 2
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 2
Genre Racing
Publisher Electronic Arts
Release Date 25.10.2002 г.
Links Amazon US
Amazon UK
Amazon Germany
Amazon France
Personal Details
My Rating 1
Index 1100
Collection Status For Sale
Original Yes
Location G2
Completed No
Product Details
Format DVD
Barcode 5030930029432
Audience Rating Everyone
Language Multi 6
Manufacturer ID 14444
No. of Disks 1
Description
Need for Speed: Hot Pursuit 2 is the next-generation thrill ride for arcade-style racingexcitement! See if you can be victorious and in 60 different and become the Champion Road Racer!
Notes
точно като при всеки наистина добър аркаден рейсър, напук на всички закони на физиката, тук можеш да влезеш с пълна газ в кажи-речи всеки завой и да излезеш от него без да се блъснеш или завъртиш сто пъти.
Изкуственият интелект на Hot Pursuit 2 също изглежда не по-малко обещаващо. Усещането в сингълплейъра е като от надпревара с реални, живи съперници. Може би най-сериозната причина за това са добре пресметнатите грешки, които правят контролираните от компютъра автомобили. На тях също "не им издържат нервите", те също не взимат всеки завой по възможно най-добрия начин, а не рядко и се забиват в насрещното движение или в някой от останалите участници в надпреварата. Уви, същото не може да се каже за "виртуалните" ченгета, които точно както в РС версията са изнервящо безпогрешни.
Освен наистина красиво изпипаните писти, в своето PS2 превъплъщение Hot Pursuit 2 предлага и много допълнителни ефекти, които поне аз не срещнах в РС варианта. Дъждовните локви по пътя се разплискват под напора на връхлитащите ги гуми, листа се пръсват във въздуха, когато излезете извън асфалта на преминаващото през есенната гора шосе, прах и дим затрудняват видимостта ви и т.н., и т.н...