First| Previous| Up| Next| Last
Napoleon: Total War
Front Cover Game Details
Platform PC
Genre Strategy
Publisher Sega
Developer The Creative Assembly
Release Date Февруари 2010
Series Total War
Links ign.com
Personal Details
My Rating 0
Index 1061
Collection Status In Collection
Original Yes
Location G2
Completed No
Product Details
Format DVD9
Audience Rating Teen
Language English
No. of Disks 2
Description
Играта се създава само за персонални компютри и според официалния й сайт, ще бъде по рафтовете на магазините през февруари 2010 г. Разработката е поверена на студиото Creative Assembly.
Според представители на разработчиците, в Napoleon: Total War ще има три пълноценни кампании. Събитията от първите две ще се развиват на територията на Италия и Египет, а третата, която се нарича Mastery of Europe, ще разкаже за похода на Наполеон Бонапарт в Русия. В края на играта геймърите дори ще имат възможност да вземат участие в битката при Ватерло, когато френският император е разгромен.
Интересно е, че играещите ще могат да заемат както страната на Наполеон, така и да играят срещу него. Изходът от всяка битка ще зависи изключително от способностите на играчите да ръководят виртуални войски, което означава, че те ще могат изцяло да пренапишат историята, създавайки свои собствени империи.
От Sega обявиха, че предстоящата стратегия Napoleon: Total War ще има кооперативен мултиплейър режим в трите си кампании. \"За пръв път в дългата история на тази серия кампаниите в играта ще имат както сингъл, така и мултиплейръ режим на игра\", се казва в съобщението на Sega, \"Трите исторически кампании - Италия, Египет и Европа - ще имат както ко-оп, така и състезателен мултиплейър, заедно с битки \"един срещу един\". В момента част от собствениците на Empire: Total War тестват мултиплейър компонента на новата игра, която се очаква на 23 февруари.
Napoleon: Total War продължава успеха на отличения с многобройни награди Empire: Total War и надгражда изживяването с подобрена графика, множество нови геймплей възможности и история, проследяваща две десетилетия непрестанни конфликти – от ранните кампании в Италия до прочутата битка при Ватерло.
Влезте в ролята на легендарния генерал или се изправете срещу него и армийте му – изхода на войната предстои да бъде решен. Поведете войските си в най-интензивните сражения в цялата история на Total War поредицата.

* Три исторически кампании - Командвайте армиите си по суша и вода в три различни кампании – в Италия, Египет и Европа. Очаква ви най-завършеното Total War изживяване до момента – определени мисии и задачи и пълна свобода при изпълнението и развитието на империята ви.
* Мултиплейър - Napoleon предлага подобрени мултиплейър режими, както и онлайн функционалности като интегрирана гласова комуникация, редактор на униформи, Steam achievments и др.
* Нов период, оръжия и тактики - Новит видове оръжия предлагат на играчите нови предизвикателства и тактически възможности в епичните битки в реално време, а подобрената графика и безпрецедентното ниво на дейтал гарантирано ще ви потопят в атмосферата на известните исторически битки.
Notes
Минимални:
- OS:Microsoft® Windows Vista®/XP®/Windows® 7
- Процесор: 2.3 GHz CPU with SSE2
- Памет: 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista®/Windows® 7)
- Видеокарта: 256 MB DirectX® 9.0c shader model 2b compatible GPU
- DirectX®: DirectX® 9.0c
- Свободно дисково пространство: 15 GB

Препоръчителни:
- OS: Microsoft® Windows Vista®/XP®/Windows® 7
- Процесор: 2.6 GHz Dual Core CPU
- Памет: 2 GB RAM (XP), 4 GB RAM (Vista®/Windows® 7)
- Видеокарта: 256 MB DirectX® 9.0c shader model 3 compatible GPU
- DirectX®: DirectX® 9.0c
- Свободно дисково пространство: 15 GB free space

.: Инсталация :.
1. Запишете на диск или монтирайте образа
2. Стартирайте Installer.exe. Когато попита за SID файл, посочете този който се намира на двд-то.
3. Копирайте кракнатите файлове от ДВД-1