First| Previous| Up| Next| Last
PES 2011 - Pro Evolution Soccer
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 2
Genre Sport
Publisher Konami
Developer Soccer Sim
Release Date 04.11.2010 г.
Links gamespot.com
Personal Details
Index 1187
Collection Status For Sale
Original Yes
Location G2
Completed No
Product Details
Format DVD
Audience Rating Everyone
Language English
No. of Disks 1
Description
Pro Evolution Soccer 2011 вдъхва нови сили на поредицата с най-съвременните геймплей подобрения, опции за управление и отразяване на реалната еволюция на футбола. Концентрирана върху пълната свобода при игра, PES 2011 представя индикатор за сила на всеки играч, който ви позволява да определите точните сила и място за всяко подаване и изстрел. Сега топката може да бъде изпратена абсолютно навсякъде с хирургическа точност, с изумителни високи топки, къси пасове и сложни разигравания, които ви позволяват да диктувате играта и да контролирате темпото на мача.
Свободата при игра е още по-голяма благодарение на ИИ шаблоните, разработени така че да оставят всяко движение и решение във ваши ръце. Подпомагащият ИИ вече няма да се намесва по време на мачовете; сега ще трябва да предусещате и да реагирате на заплахите интуитивно, вместо да преследвате топката; пасовете също няма автоматично да достигат до най-близкия играч. Вместо това заучените положения подпомагат пълния контрол над футболиста и действията му във всяко отношение, за да можете напълно да управлявате ситуацията.

* PES Productions е подобрила пасовете на 360 градуса, предлагайки безпрецедентен контрол на всяко подаване и всеки изстрел. Премервайте прецизно пасовете си и предвиждайте движението на съотборниците си. Можете да пресирате противниците си, за да им отнемете топката.
* Shot & Stamina индикатор: в допълнение към традиционния индикатор за сила, Shot & Stamina измерителят определя точно каква е формата на играча. Постоянното спринтиране ще окаже отражение върху движенията на футболиста и ще има вредно влияние върху статистиките му.
* Нов изкуствен интелект за защитниците – сега те се държат много по-естествено, не преследват всяка топка, попаднала в тяхната зона, а предпочитат да обградят нападателя и да го принудят да сгреши.
* PES Productions е преработила всеки елемент от анимациите в играта. Ще забележите подобренията още преди играта да е започнала благодарение на плавните, естествени движения на играчите и по-реалистичното пресъздаване на ускорението и инерцията.
* Master League Online предлага съвсем ново предизвикателство, което ви приканва да изпробвате уменията си срещу други мениджъри онлайн. PES 2011 отбелязва онлайн дебюта на елемента Master League с възможността да наддавате един срещу друг за най-добрите играчи в света.