First| Previous| Up| Next| Last
Lord of the Rings, The: Aragorn's Quest
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 2
Genre Action; Fantasy
Publisher Warner Bros
Developer TT Fusion
Release Date 14.9.2010 г.
Links gamespot.com
pulsar.bg
aragornsquest.com
Personal Details
Index 886
Collection Status For Sale
Original Yes
Location G3
Completed No
Product Details
Format DVD
Audience Rating Everyone 10+
Language English
No. of Disks 1
Description
В Хобитово тече подготовката на голямо празненство за посрещането на краля на Гондор Арагорн и в чест на Самознай Майтапер за службата му във Войната на Пръстена. Децата на Самознай нямат търпение да научат повече за знатния гост. Самознай, който сега е кмет, започва разказа си за уважавания воин Бързоход, както е известен Арагорн в скитническите си години, и за най-славните му битки.
Вие поемате ролята на Арагорн и се впускате в сингъл плейър мисия, преживявайки най-великите битки от трилогията „Властелинът на пръстените”. Тази екшън бойна игра ви позволява да защитавате Средната земя от злите слуги на Саурон със силата на меча, лъка и щита. Докато напредвате в играта, можете да подобрявате оръжията, бронята и бойните умения на Арагорн, за да отговарят на индивидуалния ви стил на игра.
От младия воин Бързоход до доблестния крал, всяка битка има значение в приключението за установяване на върховенство!

* Разширение на филмовото преживяване: впуснете се в сингъл плейър кампания, която проследява пълната история на Арагорн, обхващаща цялата трилогия „Властелинът на пръстените”.
* Интуитивна, лесна за управление бойна система: преживейте сблъсъци, които биха удовлетворили всеки непостоянен играч и същевременно биха отговорили на търсенията на заклетите геймъри с възможността за персонализация на подобренията и способностите.
* Персонализирана битка: персонализирайте възможностите на Арагорн, за да отговарят на собствения ви стил на игра, като отключвате способности и броня, при повишаване нивото на героя.
* Отворете специални способности на героя: използвайте могъщи движения като печелите точки морал при атакуване на враговете.
* Допълнителен режим Arena: Изпробвайте бойните си умения в серия от малки полесражения на ключови места в Средната земя. Като завършвате поредица от задачи, можете да спечелите специални предмети, а след това да ги използвате в режим Story.