First| Previous| Up| Next| Last
2010 FIFA World Cup South Africa
Front Cover Game Details
Platform PSP
Genre Sport
Publisher EA Sports
Developer Electronic Arts
Release Date 27.4.2010 г.
Links gamespot.com
Personal Details
Index 21
Review Rating 8
Collection Status In Collection
Original Yes
Location G3
Completed No
Product Details
Format CSO
Audience Rating Everyone
Language English
No. of Disks 1
Description
Станете част от световното първенство по футбол в Южна Африка. 2010 FIFA World Cup South Africa включва всички 199 национални отбори, взели участие в квалификациите и официалните 10 стадиона, на които ще се проведе световното първенство, както и стадиони за всеки квалификационен регион. Класирайте любимия си отбор и се потопете във футболна емоция, каквато само световно първенство по футбол може да ви предложи. Задвижвана от същата технология, използвана от ЕА Sports за FIFA 10, FIFA World Cup South Africa ще ви преведе от квалификациите, пресъздавайки в ненадминат детайл всеки аспект от най-очакваното първенство на планетата.
* Спечелете световното – състезавайте се с един от 199-те отбора, взели участие в квалификационните кръгове, и извървете трудния път до финала, справяйки се с най-добрите отбори в света под възгласите на зрителите на 10-те официални стадиона, които оживяват като никога досега
* PSP контроли - използвайте аналогия стик за по прецизно прицелване при пасове и центрирания. Камерата интелигенто след случващото се на терена и винаги ви държи в центъра на действието.
* Реалистични условия и визия – използвайки достиженията на подобрената графична технология на EA, World Cup South Africa ще ви предостави автентично футболно преживяване. Не са подмината дори детайли като умора на състезателите при различна надморска височина, подобрена физика и др.
* Всички 10 официални стадиона, на които ще се проведе световното първенство.