First| Previous| Up| Next| Last
Prototype
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Action; Adventure; Sci-Fi
Publisher Activision
Developer Radical Ent.
Devices Jailbreak
Links pulsar.bg
gamespot.com
Personal Details
Index 1252
Review Rating 9
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format HomeBrew
Region USA
Audience Rating Mature
Language English
Manufacturer ID BLUS30145
No. of Disks 1
Description
Вие сте Алекс Мърсър, който може да променя формата си и има пълна власт над генетичната си структура. Той наблюдава улиците на Ню Йорк, търсейки истината за своето минало. Разровете се в мрежа от лъжи и изтръгнете истината от онези, които са я укрили от обществото за цели 40 години. Научете, че не сте единственият с такива невероятни способности; че и други убийци наблюдават града. Тайна война кипи в Ню Йорк. Първо – бийте се извън обсега на медиите, после – наблюдавайте как смъртоносна инфекция излиза извън контрол и правителството забранява на медиите да разпространяват информацията. Накрая, преживейте поставянето на Ню Йорк под карантина и възпламеняването на буря от сражения, масови избивания и смърт.

* Изправете се пред непрекъснато растяща армия от заразени същества, деформирани и променени от вируса. Все по-голяма част от Ню Йорк е поразена от него. Заразата променя генетиката на съществата, за да ги преобрази в нещо различно, нещо планирано. Докато вирусът събира армията си, побързайте да разкриете истината зад всичко това – единственото нещо, което може да спре превръщането на града в руини.
* Срещу вас е проектът Blackwatch – елитна военна част, готова да спре разпространението на вируса на всяка цена. Те вече са виждали всичко това преди и задачата им е да ви открият и доставят – жив или мъртъв.
* Борете се, за да определите какво ще бъдете. Ще се обедините ли с Blackwatch в тяхното преследване или ще се присъедините към вируса в унищожението на човечеството?
Notes
Install instructions:

1. Extract Archives
2. Copy to FAT32 External HD (into GAMEZ folder) or Internal PS3 HD (into /dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ)
3. Use your flavor of jail breaking
4. Load and Enjoy

Working on internal and external hdd!