First| Previous| Up| Next| Last
Uncharted: Drake's Fortune
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Action
Publisher SCEA
Developer Naughty Dog , SCE/WWS
Release Date 16.11.2007 г.
Devices Jailbreak
Links pulsar.bg
gamespot.com
Personal Details
My Rating 0
Index 1721
Review Rating 8
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format HomeBrew
Region Europe
Audience Rating Teen
Language English, Български
Manufacturer ID BCES00065
No. of Disks 1
Description
Извличайки предимствата на PS3, Uncharted: Drake’s Fortune е разработена с патентованата технология, която обещава да впечатли играчите с невероятно реалистични герои и околни среди. Базирайки се на наследството си от невероятни истории, Naughty Dog са създали заплетен сюжет, който ще ви кара да отгатвате всеки следващ ход. Uncharted: Drake’s Fortune ви отвежда в свят, преливащ от реализъм и неочаквани съпоставки. Склонният да прави много грешки герой Нейтън Дрейк, подобен на изобразяваните в приключенските филми, внася човечност и правдоподобност, невиждани досега във видео игра, станали възможни единствено чрез технологичните подобрения на PS3.
400-годишна следа в ковчега на сър Франсис Дрейк тласка съвременен търсач на съкровища към изследването на прочутите богатства на Ел Дорадо, което води до откриването на забравен остров насред Тихия океан. Проучването се оказва смъртоносно, когато Нейтън Дрейк попада в безизходица на острова и е преследван от наемници. Превъзхождани по численост и по оръжие, Дрейк и спътниците му трябва да се сражават, за да оцелеят, когато започват да разкриват ужасните тайни, скрити на Острова.

* Използвайки карти и древни артефакти, откривайте следи и разбулвайте мистерии, за да намерите забравен остров и съкровище, за което се смята, че никога не е съществувало.
* Изследвайте екзотични локации. Разхождайте се из истински джунгли и впечатляващи 400-годишни руини.
* Спътниците и съюзниците на Дрейк играят важна роля в приключението чрез кооперативните механики, престрелките и изследването.
* Изживейте напрегнатите престрелки: използвайте различни елементи от околната среда за прикритие, стреляйте по враговете си от движещи се превозни средства във високоскоростни преследвания и още.
* Използвайте различни хватки при ръкопашните боеве, за да нарушите баланса на противника си.
* Съвременните анимационни технологии на Naughty Dog позволяват на Нейтън да извършва плавни движения и така да постига ново ниво на правдоподобност в геймплея. Героят може да презарежда оръжията си, докато избягва куршумите и се крие зад стени – всичко това по съвсем естествен, плавен начин.
* Персонажите изразяват истински емоции с помощта на жестове и изражения на лицето с помощта на системата Wrinkle Mapping Facial Animation, която е запазена марка на Naughty Dog.
Notes
INTERNAL and EXTERNAL HDD JB FW 3.41