First| Previous| Up| Next| Last
Need for Speed: Hot Pursuit
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Racing
Publisher Electronic Arts
Developer Criterion Games
Release Date 16.11.2010 г.
Devices Jailbreak
Links pulsar.bg
gamespot.com
Personal Details
My Rating 8
Index 1112
Review Rating 9
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format JB
Region Europe
Audience Rating Everyone 10+
Language English
Manufacturer ID BLES00949
No. of Disks 1
Description
Need for Speed Hot Pursuit ви изстрелва в нов отворен свят зад волана на най-бързите и най-красивите автомобили в света. Създадена от Criterion, Hot Pursuit ще предефинира понятието за състезателна игра за цяло ново поколение.

Ще преживеете удивителни скорости, съревнования и измъквания, докато се борите срещу приятелите си. Чрез Need for Speed Autolog и неговия иновативен подход към свързаните социални състезания, вашето Hot Pursuit преживяване ще се разпространи отвъд конзолите в онлайн пространството, постоянно придвижвайки вашия геймплей в нови и уникални посоки.

Заредена с много екшън, тази игра ще ви отправи предизвикателството да станете топ полицай на Сийкрест Каунти или най-издирвания състезател. За пръв път в Need for Speed игра ще можете да изиграете пълна кариера от едната или другата страна на закона.

* Състезатели – ако имате в своя гараж някои от най-мощните автомобили в света и десетки мили прави пътища, вероятно няма да ги използвате за неделна разходка до магазина.
* Полицаи – всички тези незаконни състезания вредят на туристическия потенциал на Сийкрест Каунти. Не се тревожете, полицейския участък в града разполага с най-добрите полицейски коли в света, за да гарантира, че състезателите няма да могат да се забавляват безнаказано.
* Autolog – В центъра на Need for Speed Hot Pursuit е Autolog – свързана мрежа, която държи вас и приятелите ви в течение за всички действия.
* Автомобили – специално подбрани сред най-добрите превозни средства в света, много от които са достъпни като полицейски автомобили за пръв път.
* Сийкрест Каунти – най-големият отворен свят в Need for Speed. От крайбрежните магистрали до ветровити планински участъци, имате много пътища за изследване.
Notes
INTERNAL & EXTERNAL HDD JB FW 3.41

Копирате съдържанието в папка GAMEZ
Пускате на PS3 + Jailbreak!