First| Previous| Up| Next| Last
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Action; Adventure; Fantasy
Publisher Ubisoft
Developer Ubisoft Montreal
Release Date 18.5.2010 г.
Links gamespot.com
pulsar.bg
Personal Details
Index 1228
Review Rating 8
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format HomeBrew
Region Europe
Audience Rating Teen
Language English
Manufacturer ID BLES00840
No. of Disks 1
Description
Prince of Persia: The Forgotten Sands е следващата част от любимата на феновете вселена Sands of Time. Когато пристига на посещение в царството на брат си, след приключението в Азад, Принцът открива, че царският дворец е на път да бъде разрушен от обсаждащата го могъща армия. Когато взема решението да използва древната мощ на Пясъка в отчаян опит да спаси царството от тотално унищожение, Принцът се впуска в епично приключение, в което ще се научи да носи мантията на истински водач и ще открие, че голямата сила често се постига на висока цена.

* Класическият геймплей е преработен: От мащабните битки с множество врагове до шеметните акробатичните подвизи в гигантски околни среди, усъвършенствани от способностите на Принца да контролира времето и природата, Prince of Persia: The Forgotten Sands ще изведе изумителните възможности на Принца до невиждани нива.
* Хитово преживяване: Prince of Persia: The Forgotten Sands ще ви предложи незабравими моменти чрез енджина Anvil. С повсеместната война на прага на царството способностите на Принца ще бъдат предизвикани както никога до сега.
* Власт над природата: Овладявайки мощта на природата и времето, Принцът ще има безпрецедентна власт над околната среда и над враговете си. Той ще открие, че овладяването на природните сили ще се окаже опустошителен спътник на способността му да превърта времето.
* • Завръщане към любимия франчайз: Развиващ се между Prince of Persia: The Sands of Time и Prince of Persia: Warrior Within, Prince of Persia: The Forgotten Sands ви представя нов епизод от вселената Prince of Persia и задълбочава познанията ви за поредицата Sands of Time.
Notes
INTERNAL ONLY HDD JB FW 3.41/3.55
===========================================================

1.Разархивирайте
2.Използвайте FTP програма за да прехвърлите папка "G" в директория [devhdd0]/game на PS3
3.Инсталираите на PS3 ".pkg" файла от папка "pop_tfs_fix_3.41&3.55" (ако сте на FW 3.41 инсталирате - POP-TFS - 341.pkg; a ако сте на 3.55 - POP-TFS - 355.pkg)
4.Пускате играта директно от менюто на PS3 (XMB)

Допълнително
-----------------------------------
На нивото Rooftop Gardens съвсем малко преди края има едно място, където трябва да скочите от една голяма осмоъгълна платформа след доста голяма битка на една по-малка отдалечена платформа (преди това се взима саркофага който е зад водопада), но за да скочите там трябва да използвате летенето, което имате когато има противник (Х после О). При мен се появи бъга, че този противник просто го няма и респективно няма как да скочите на тази платформа и да продължите към края на нивото. Проблема се оправя сравнително лесно: може би сте забелязали, че играта като зарежда ви пита дали искате ъпдейт, но вие го отказвате, защото ако го сложите и не тръгва. Сега обаче трябва да го инсталирате. Когато го направите играта отново няма да тръгне, затова влизате през мениджъра който използвате (или през FTP) и триете папката на играта от /dev_hdd0/game, а именно BLES00840. След това инсталирате отново .pkg файла, който сте използвали и до момента и играта отново ще работи, но вече ще се появи онзи противник, който трябва да нападнете с атаката (Х после О) и ще можете да продължите към следващото ниво.