First| Previous| Up| Next| Last
Colin McRae: DiRT 2
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Racing
Publisher Codemasters
Developer Codemasters
Release Date 08.9.2009 г.
Devices Jailbreak
Links gamespot.com
Personal Details
My Rating 9
Index 305
Review Rating 9
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format JB
Region Europe
Audience Rating Teen
Language English
Manufacturer ID BLES00673
No. of Disks 1
Description
Като продължение на популярния рейсър от 2007 г., DiRT 2 е замислена да изведе офроуд рейсинг игрите на ново ниво с революционна технология, очарователни нови състезания, изумителни локации, ново поколение офроуд герои и огромно количество супер бързи машини. Обещаваща невероятно състезателно изживяване и впечатлението за екстремен спорт, DiRT 2 ще ви отведе на околостветска обиколка, за да се състезавате в съвременни офроуд надпревари. Специално подбран, за да доставя агресивен и скоростен рейсинг, гаражът на DiRT 2 ще помести най-добрата колекция от официално лицензирани рали автомобили и офроуд превозни средства; покриваща седем класа автомобили, а вие ще получите ключовете за мощните машини от самото начало. DiRT 2 идва с пълна онлайн функционалност, която ще бъде сърцето на цялостното изживяване със състезателна онлайн игра и нови социални елементи, за да бъде ангажирана рейсинг общността. Пригответе се за кал, чакъл, прах и мръсотия в DiRT 2.

* Супер напомпано офроуд шофиране с усещане за екстремен спорт: множество дисциплини, обхващаща най-доброто от модерния офроуд, което може да се предложи и захранена със световноизвестния енджин от трето поколение на Codemasters - EGO™ Engine, DiRT 2 е заредена с повече адреналин и повече DiRT от когато и да е.
* Тръгнете на обиколка: DiRT 2 ви отвежда на околосветско пътешествие, за да се състезавате в агресивни състезания срещу много автомобили или пък в солови гонки на фона на предизвикателни околни среди, инспирирани от реално съществуващи локации. По пътя на кариерата си вие ще се състезавате по цялото земно кълбо и ще отключвате етапи на възхитителни места. САЩ, Япония, Малайзия, Бая, Хърватия и други ви очакват, за да се изкачите на върха на офроуд класациите.
* Всичко е заради събитието: DiRT2 е заредено с адреналин екстремно преживяване с невероятни визуализации и представяне на невероятни реални локации. Сред състезанията са рали крос на спортния стадион “Stadium King Shootout” в Лос Анджелес, изпитание за възможностите ви да се контролирате в състезанието в каньона “Creek Trailblazer”, “Rawang Rally Run” по коварните трасета в дъждовните гори на Малайзия и “Battersea Battle”, където нощните надпревари се състоят в Лондон.
Notes
1. create a directory "Gamez" at your external hard disk
2. copy the extracted content from our release to this DIR