First| Previous| Up| Next| Last
Bayonetta
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Beat-'Em-Up
Publisher Sega
Developer Nex Entertainment
Release Date 05.1.2010 г.
Devices Jailbreak
Links pulsar.bg
gamespot.com
Personal Details
My Rating 8
Index 137
Review Rating 8
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format JB
Region Europe
Audience Rating Mature
Language English
Manufacturer ID BLES00599
No. of Disks 1
Description
Bayonetta е кинематографска, стилизирана екшън игра от известния творчески гений на разработчика на игри Хидеки Камия (Hideki Kamiya). Главната героиня на играта е изящна, владееща добре огнестрелните оръжия, а силите й са отвъд схващанията на обикновените смъртни. Изправяйки се срещу безброй фантастични врагове в стилни и наситени с действие битки, Байонета (Bayonetta) използва извънземни движения за довършване, за да изведе екшън жанра на ново ниво на съвършенство.

* Съкрушителен геймплей - играта Bayonetta е изцяло екшън. От контролите до довършващите движения, Bayonetta е създадена за чист екшън геймплей.
* Коса: Косата й служи за основа на костюма й, както и на нейните атаки и сили. Това се проявява по различен начин: o Wicked Weave атаки - като изпълнявате правилните комбинации, вие ще призовавате огромни демонични юмруци и стъпала, за да прецизирате комбинациите. Идеална за битки с босове или големи групи противници. o Torture атаки - задействайте ужасяващите устройства като Желязната девица (Iron Maiden), гилотината (Guillotine) и други, за да довършите враговете си и да ги изпратите в ада като заредите своя показател за Магия (Magic gauge). o Climax атаки - за да елиминира по-високите показатели на враговете си, чрез косата си Байонета може да призовава демони.
* Сменяеми оръжия o Оръжия, които можете да усъвършенствате - в допълнение към четирите омагьосани пистолета, наречени Scarborough Fair, тя може да отключва разнообразни оръжия като пушки, гранатомети и други. o Вражески оръжия - Байонета може да се сражава с други оръжия, които е взела от победените си врагове. o Beast Within - Байонета призовава първични сили, като се трансформира в различни зверове според ситуацията.