First| Previous| Up| Next| Last
Call of Duty: World at War
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre First-Person Shooter
Publisher Activision/Blizzard
Developer Treyarch
Release Date 10.11.2008 г.
Devices Jailbreak
Links gamespot.com
pulsar.bg
Personal Details
My Rating 8
Index 253
Review Rating 9
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format JB
Region USA
Audience Rating Mature
Language English
Manufacturer ID BLUS30192
No. of Disks 1
Description
Основана на енджина на Call of Duty 4 - Modern Warfare, Call of Duty: World at War ви захвърля в безжалостните и сурови битки на Втората Световна Война както никога преди. Изправени сте пред предизвикателството да се съюзите, за да оцелеете в най-трудните и решителни сблъсъци, които водят до краха на силите на Оста на европейския и южно тихоокеанския фронт. Заглавието придава нов смисъл на игрите за Втората Световна Война, предлагайки първично изживяване с уникални врагове и разнообразни сражения, включително бойци камикадзе, атаки от засада, самоубийствени банзай атаки и подмолни тактики, както и експлозивен екранен екшън. За първи път франчайза представя колективна игра, придаваща ново значение на фразата „Никой не се сражава сам”. новата разработка с парти системи позволява сплотяване на екипа, свързано с воденето на битки, невиждано до този момент в Call of Duty.

* Технология – изградена върху Modern Warfare енджина, Call of Duty: World at War стъпва на здравата основа на технология, предоставяща главозамайващи визуализации. Играчите, които желаят да овладеят силата на нови оръжия като огнехвъргачка, ще открият, че могат да горят елементи от околната среда, които се използват като прикритие на врага, оставяйки бойното поле опожарено и прочистено от противникови войски.
* Координирани нападения и подкрепления – Кооперативната World at War може да бъде играна онлайн от до четирима души, или локално от двама на разделен екран, позволявайки на геймърите да преживеят напрегнати сингъл плеър мисии.
* Нови места на действието – вие се сражавате като американски морски пехотинци и руски войници. Враговете ви предприемат нови смъртоносни тактики и не знаят нито какво е страх и пощада, нито пък спазват правилата за водене на война.
* Иновативен мултиплеър – Комбинирани пехотни и механизирани мисии добавят ново измерение в онлайн войната и предлагат повече умения като бонус.
Notes
INTERNAL & EXTERNAL JB FW 3.41
===========================================================

Допълнително

1.Копирате съдържанието на торента в папка GAMES (или GAMEZ според мениджера, който ползвате)
2.Инсталирайте на PS3 пача - UP0002-BLUS30192_00-CODWAWMAPPACK105-A0107-V0100.pkg
3.Пускайте на PS3 + Jailbreak!