First| Previous| Up| Next| Last
Fracture
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Sci-Fi; Shooter
Publisher LUCASARTS
Developer Day 1 Studios
Release Date 07.10.2008 г.
Devices Jailbreak
Links gamespot.com
pulsar.bg
Personal Details
My Rating 6
Index 577
Review Rating 6
Collection Status In Collection
Original Yes
Location G3
Completed No
Product Details
Format JB
Region USA
Audience Rating Teen
Language English
Manufacturer ID BLUS30184
No. of Disks 1
Description
Сред повсеместен екологичен и сеизмологичен хаос в средата на 22 век, Съединените щати са разделени на две от „Голямото наводнение”. Като резултат полярният лед започва да се топи, река Мисисипи е унищожила централните райони на Съединените щати, предизвиквайки краха на зле подготвеното федерално правителство и практически разделя страната на две. Двете половини са принудени да се справят сами с последиците. Източната, сега известна като Атлантически Алианс – име свързано символично с техния съюз с Европа, е оставила съдбата си в ръцете на кибернетиката, технология, развиваща се в продължение на 150 години. Другата страна на наводнения континент, Западните щати, сега наречени Република Пасифика, съюзили се с Азия, разчитат да решат проблема на генетично ниво, преструктурирайки ефективно ДНК-то на жителите си – метод, който според Атлантическия Алианс е осъдителен от морална гледна точка.
От 2161 г. съществуват само догадки за тайна военна подготовка в Пасифика, за да може да бъде изпълнено нареждането на възстановения президент за нападение в сърцето на Пасифика – преден пост на сега сухия залив Сан Франциско. Тази атака води до немислимото: епичен конфликт с глобални последици, воден на американска територия. Като войник, участващ в конфликта, Мейсън Бригс използва експлозивни оръжия за масово поразяване, за да промени хода на битката: той не само унищожава земята по пътя си, той я трансформира целенасочено, за да си спечели стратегически аванс по напълно нерегламентирани начини, невиждани досега в друга игра. С толкова опустошителен арсенал Бригс никога не напуска бойното поле както го е намерил.
В добавка към необикновеното оръжие, което ви позволява да правите неща, за които само сте мечтали преди, способностите на войниците са много по-големи, отколкото притежават обикновените мъже. Генетичните промени осигуряват на силите на Пасифика невероятна мощ, докато войниците на Атлантик Алианс като Бригс отвръщат на удара по доста по-традиционен начин: кибернетика.

* Геймплей от следващо поколение – разкъртващи теренни деформации, които ви позволяват да променяте формата на бойното поле с футуристично оръжие от 2161 г., предоставящо ви безпрецедентна мощ, свобода и контрол.
* Нова история и герои от компанията, създала за вас Star Wars и Indiana Jones, както и Mercenaries и Thrillville. Вие поемате ролята на Мейсън Бригс - експерт по разрушението в могъщата армия на Атлантик Алианс и бъдещ велик екшън герой.
* Правдоподобен конфликт от бъдещето – докато изследванията на стволови клетки продължават да се развиват неконтролируемо, идеологическите различия относно генетичните модификации ви поставят на прага на епична битка от бъдещето, в която се пресичат интересите на генетично модифицирани и разчитащи на кибернетиката войници – част от две могъщи армии, чиито тактики и преимущества сериозно се различават. Бойното поле ще бъде променено завинаги!
Notes
INTERNAL & EXTERNAL HDD JB FW 3.41
===========================================================

Допълнително
1.Разархивирате
2.Копирате съдържанието в папка GAMEZ (или GAMES, в зависимост от мениджера който ползвате)
3.Пускате на PS3 + Jailbreak!