First| Previous| Up| Next| Last
Tomb Raider: Underworld
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Action; Adventure
Publisher Eidos Interactive
Developer Crystal Dynamics
Release Date 18.11.2008 г.
Devices Jailbreak
Links pulsar.bg
gamespot.com
Personal Details
My Rating 7
Index 1674
Review Rating 7
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format JB
Region USA
Audience Rating Teen
Language English
Manufacturer ID BLUS30224
No. of Disks 1
Description
Проектирана специално, за да извлече предимствата от най-новите технологии, Tomb Raider: Underworld представя нова стъпка в геймплея, основаващ се на изследването. Като безстрашен авантюрист Лара Крофт проучва екзотични места по целия свят, всеки от които разработен с изключително внимание към детайла. Резултатът е спираща дъха визуализация, пресъздаваща реалистичен свят и отправяща нови предизвикателства. От поколение на поколение се предават истории за страховитото оръжие на нордическия бог Тор. Легендата разказва, че онзи, който владее чука, има силата да превръща планини в долини и мощта да унищожава дори боговете. За повече от хилядолетие чукът е съществувал само в митовете... до този момент.
В руните на древен град на дъното на Средиземно море, Лара Крофт открива доказателства за нордическия подземен свят и за митичния чук. Докато се опитва да разкрие тайните зад митовете, Лара се изправя пред забравена мощ, способна да унищожи всички цивилизации, ако бъде освободена.

* Овладей заобикалящия те свят: достигни нови висоти в акробатиката и използвай заобикалящите те предмети, за да разкриеш нови пътеки за изследване.
* Открийте епични и непознати светове: проучи древните загадки на подземния свят, скрит в крайбрежието на Тайланд, замръзналите острови на Арктическо море и джунглите на Мексико.
* Коварни и непредвидими предизвикателства: Всяко ниво е сложна, многопластова главоблъсканица.
* Голямо разнообразие от опции за водене на битки: избери миролюбието или убийствата, набележи си множество врагове наведнъж и стреляй само с една ръка, докато висиш на другата.
* Нови модерни приспособления: Усвоявай най-новите технологии от усъвършенствания инвентар на Лара, за да навигираш околния свят, включително:
* Активна сонарна карта: революционно ново приспособление, което излъчва вълни, за да създаде триизмерно изображение на средата, в която се намира Лара, идеално за откриване на скрити предмети и локации.
* Многофункционално приспособление за заплащане: Подобно на клещи устройство с кабел с високо напрежение, разработено за катерене, слизане с двойно въже, тичане по стени и за манипулация на обекти от околната среда.
* Хибриден мотоциклет, подходящ за всякакъв терен: уникално превозно средство, разработено така, че да може да се движи както при кал, така и при сняг и лед.
Notes
INTERNAL & EXTERNAL JB FW 3.41

Допълнително
1.Инсталирате файла - UP0001-BLUS30224_00-0000000000000000-3.41.pkg на PS3
2.За вътрешен HDD: Копирате съдържанието на торента в папка : dev_hdd0/TRU_GAME/USRDIR/
3.За външен HDD: Копирате съдържанието на торента в папка : dev_usb000/TOMBRU/USRDIR/
3.Пускайте на PS3 със/без Jailbreak!