First| Previous| Up| Next| Last
Create
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Puzzle
Publisher Electronic Arts
Developer EA Bright Light
Release Date 16.11.2010 г.
Devices Jailbreak
Links pulsar.bg
Amazon.com
Amazon.co.uk
Amazon.de
Amazon.fr
Amazon.ca
Create at Game Collector Connect
Personal Details
My Rating 0
Index 335
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Region Europe
Audience Rating Rating Pending
Language English
Manufacturer ID BLES01044
No. of Disks 1
Description
Използвайте творческите си способности и въображението си, за да отключите един забавен свят! Видеоиграта Create проследява проявите ви като творец и ви възнаграждава за тях. Колкото повече творите, толкова повече награди и вълнуващи предизвикателства отключвате, отваряйки в процеса на игра цяла вселена от развлечения. Оставете въображението си да се развихри, докато създавате невероятни околни среди с лесни за използване инструменти, включително анимирани обекти, текстури и дизайн, който вдъхва живот на пейзажите ви! Create е преживяване без ограничения, в което проявявате креативност и в същото време участвате във вълнуващи и дори щури изпитания, стимулиращи вашето мислене.

* Използвайте мощни инструменти с хиляди стикери, четки, текстури, елементи и анимирани обекти, за да създадете всеки пейзаж по свой вкус. Смесвайте и напасвайте различни теми и стилове в изкуството, за да сътворите своите уникални околни среди.
* В тази игра, захранвана от вашето въображението, получавате награди за творчеството си като отваряте нови инструменти, обекти и забавни предизвикателства.
* Над 100 изпитания разпалват фантазията ви! Проявете творчество във всяка картина, за да стимулирате играта си и да отключите нови, скрити зони. Експериментирайте с предмети и ефекти, за да получите прости, предизвикателни или дори смахнати решения.
* Уникално преживяване за всеки от семейството.
Notes
INTERNAL HDD JB FW 3.41/3.55 Kmeaw

За 3.41:

1.Копирайте пач-а EP0006-BLES01044_00-CREATEPATCH00001-A0101-V0100-PE.pkg на обикновена флашка и го исталирайте на PS3 от менюто "Install Package Files"
2.Копирате играта в папка GAMES (или GAMEZ)
3.Пускате на PS3 + Jailbreak през мениджера, който ползвате!

За 3.55 Kmeaw:

1.Копирайте пач-а EP0006-BLES01044_00-CREATEPATCH00001-A0101-V0100-PE.pkg на обикновена флашка и го исталирайте на PS3 от менюто "Install Package Files"
2.Копирате играта в папка GAMES (или GAMEZ)
3.Стартирате LV 2 пача (може и без него ако сте с по-нова версия на мениджера, който ползвате)
4.Пускате през мениджера, който ползвате!

Играта е тествана на FW 3.41 Hermes 4b + 3.55 Spoof и multiMAN 1.15.03

Пускайте с диск в конзолата, независимо на кой FW сте!