First| Previous| Up| Next| Last
Killzone 3
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre FPS
Publisher SCEA
Developer Guerrilla
Release Date 22.2.2011 г.
Devices Jailbreak
Links pulsar.bg
Amazon.com
Amazon.co.uk
Amazon.de
Amazon.fr
Amazon.ca
Killzone 3 at Game Collector Connect
Personal Details
My Rating 10
Index 824
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Audience Rating Mature
Language English
Manufacturer ID BCES01007
No. of Disks 1
Description
Използвайте редица нови оръжия и превозни средства в битката за оцеляването на човечеството! Разнообразието на Хелгаст сега е още по-голямо - ще се сблъскате с войници, снабдени с джетпакове и врагове, владеещи оръжия за масово унищожение. Killzone 3 основно изследва планетата Хелган, представяйки голямо разнообразие от разрушими околни среди и изумително детайлни пейзажи. В допълнение ще ви се наложи да овладеете редица нови оръжия и превозни средства , за да възпрете Хелгаст. Включваща обширна сингъл-плейър кампания и увлекателен мултиплейър режим, Killzone 3 ви предлага множество нови геймплей елементи и напрегнат сюжет, който още веднъж ще ви подтикне да влезете в редиците на ISA и да се сражавате с Хелгаст.
Започваща от края на Killzone 2, в продължението вие откривате коварния диктатор на Хелгаст император Визари мъртъв в краката на Сев и Рико. Въпреки това победата в тази война все още е далече. Със смъртта на Визари Хелган бързо се превръща в свят на политически машинации, вътрешни борби и убийства. Сега двамата най-властни мъже на планетата се борят за пълно надмощие, а вижданията на Визари за Хелган са изложени на риск. С ограничени ресурси и без подкрепления ISA трябва да се сражава, не за да победи във войната, а да преживее изгубената.

* Много по-обширни околни среди, включително образувани вследствие на ядрени взривове пустини, извънземни джунгли и арктически изгледи. Нивата са увеличени до 10 пъти в сравнение с тези на Killzone 2
* Напълно усъвършенстван енджин, с нови системи за оптимизране на данните, които плавно зареждат текстурите и музикалното съдържание.
* Нова брутална меле система с редица разнообразни атаки.
* Контролирайте арсенал от модерни оръжия.
* Изправете се срещу нови видове страховити Хелгаст врагове, владеещи различни нови оръжия и способности.
* Сериозно увеличен е геймплея с превозни средства.
* Killzone 3 поддържа пълен стереоскопски 3D геймплей.
* Изцяло подобрена достъпност, в това число по-добро управление, както и по-разнообразен изкуствен интелект.
* Killzone 3 използва аудио системата HDR, която позволява играта динамично да фокусира аудио дълбочината на полето. Ще чувате ефектите в контекст, което прави действията много по-близки и лични, както и много по-впечатляващи.
Notes
Does not include 3D and multilanguage

Works on 3.55