First| Previous| Up| Next| Last
Need for Speed Undercover
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Racing
Publisher Electronic Arts
Developer EA Games
Release Date 18.11.2008 г.
Series Need for Speed
Devices Jailbreak
Links pulsar.bg
Amazon.com
Amazon.co.uk
Amazon.de
Amazon.fr
Amazon.ca
Need for Speed Undercover at Game Collector Connect
Personal Details
My Rating 0
Index 1107
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format Blu-ray Disc
Region Europe
Audience Rating Rating Pending
Language English
Manufacturer ID BLES00450
No. of Disks 1
Description
В Need for Speed Undercover вие се състезавате по мотописти, избягвате полицаите и преследвате съперниците си, докато все повече се обвивате в тайнственост, за да унищожите Международния престъпен синдикат.
Новата игра отбелязва завръщането на високоскоростни, напрегнати полицейски преследвания и представя съвсем новия 'Heroic Driving Engine' – уникална технология, която генерира невероятни движения при 180 мили в час по време на спиращи дъха магистрални битки.
Need for Speed Undercover ви поставя в центъра на високо бюджетен Холивудски филм, изпълнен с драма, екшън и вълнуващи сцени на преследване. Уникалният Heroic Driving Engine ще ви даде пълен контрол над най-горещите автомобили и ще ви принуди да използвате всяка частица от уменията си, за да заобиколите закона и да се справите с противниците си – престъпници.
Комбинацията от великолепни компютърни графики и екшън филми ще ви потопят в богатия свят на Tri-City Bay Area. Откритата градска околната среда включва над 80 мили пътища, в това число огромна система от магистрали, която предразполага към напрегнати магистрални битки. Тези високоскоростни преследвания ще изострят сетивата ви до краен предел докато се надпреварвате с полицаи и опоненти при натоварен трафик и скорост от 180 мили в час.
Интелигентният нов изкуствен интелект доставя реалистично преживяване на скоростното шофиране. Завръщайки се към корените на видеоигрите, Need for Speed Undercover включва по-агресивни и интелигентни полицаи, чиято единствена цел е да ви отстранят бързо и на всяка цена. Need for Speed Undercover съдържа и типичното за поредицата персонализиране на автомобила, истински щети и реалистично шофиране. В играта са пресъздадени някои от най-горещите лицензирани коли като Audi R8, BMW M6 и Lexus IS-F.
Notes
INTERNAL & EXTERNAL HDD JB FW 3.41/3.55 Kmeaw

За 3.41:

1.Разархивирате
2.Копирате играта в папка GAMES (или GAMEZ)
3.Пускате на PS3 + Jailbreak през мениджера, който ползвате!

За 3.55 Kmeaw:

1.Разархивирате
2.Копирате играта в папка GAMES (или GAMEZ)
3.Стартирате LV 2 пача (може и без него ако сте с по-нова версия на мениджера, който ползвате)
4.Пускате през мениджера, който ползвате!

Играта е тествана на FW 3.55 и multiMAN 1.15.04

Пускайте с диск в конзолата, независимо на кой FW сте!