First| Previous| Up| Next| Last
James Bond 007: Blood Stone
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Action; Fighting; Racing; Shooter
Publisher Activision
Developer Bizarre Creations
Release Date 02.11.2010 г.
Series James Bond
Devices Jailbreak
Links pulsar.bg
Amazon.com
Amazon.co.uk
Amazon.de
Amazon.fr
Amazon.ca
James Bond 007: Blood Stone at Game Collector Connect
Personal Details
My Rating 0
Index 781
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format Blu-ray Disc
Region Europe
Audience Rating Rating Pending
Language English
Manufacturer ID BLES01017
No. of Disks 1
Description
Международна конспирация е поставила най-секретния биохимичен проект на Великобритания в смъртоносни ръце и само най-опасният агент на Нейно Величество може да разреши загадката. За да се преборите с корупцията, вие, в ролята на Джеймс Бонд, ще се впуснете в глобално преследване, по време на което ще се биете по суша, въздух и вода в Атина, Истанбул, Монако и Бангкок. Нищо не е такова, каквото изглежда, а всяко приключение разкрива все по-дълбока и зловеща конспирация. Участвайте в престрелки от прикритие и тактически стрелби и напредвайте в поредицата експлозивни, повишаващи нивото на адреналин събития. Превърнете се в Бонд, докато се бие и използва заобикалящия го свят, за да довършва противниците си. Пренесете битките онлайн чрез мултиплейър режима за до 16 играчи, който изисква умения, отборна игра и стратегия, докато се състезавате в мачовете с борещи се срещу шпионите наемници.

* Джеймс Бонд се завръща в Blood Stone – експлозивен екшън/адвенчър от трето лице от известния разработчик Bizarre Creations.
* Характерни Бонд моменти – по силата на своя 00 статус вие се биете по суша, въздух и вода на екзотични места като Атина, Истанбул, Монако и Бангкок. Преследвайте враговете си на фона на различни околни среди.
* Брутални битки от близко разстояние.
* Кинематографска история – Даниел Крейг, Джуди Денч и Джос Стоун ви превеждат през оригиналния сюжет, написан от автора на GoldenEye и Tomorrow Never Dies.
* Не се доверявайте на никого – най-голямата тайна на Великобритания е на път да попадне в погрешни ръце и нищо не е каквото изглежда!
* Агресивно шофиране на високи скорости.
Notes
INTERNAL & EXTERNAL HDD 3.41JB

За 3.41
1.Копирате съдържанието в папка Games (или GAMEZ)
2.Пускате на PS3 + Jailbreak през мениджера, който ползвате!.

Играйте с диск в конзолата!