First| Previous| Up| Next| Last
Crysis 2
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre FPS
Publisher Electronic Arts
Developer Crytek Studios
Release Date 22.3.2011 г.
Devices Jailbreak
Links Amazon.com
Amazon.co.uk
Amazon.de
Amazon.fr
Amazon.ca
Crysis 2 at Game Collector Connect
Personal Details
My Rating 0
Index 340
Collection Status In Collection
Original No
Location G4
Completed No
Product Details
Format Blu-ray Disc
Region USA
Audience Rating Rating Pending
Language English
Manufacturer ID BLUS30631
No. of Disks 1
Description
Светът е опустошен от поредица климатични бедствия и обществото е на ръба на тотална разруха. Сега извънземните се завръщат с пълната си мощ и целят напълно да унищожат човечеството, започвайки с опит да изтръгнат сърцето на най-представителния град на Земята.
В Ню Йорк ужасяващи извънземни нашественици вилнеят по улиците, а кошмарна зараза поразява голяма част от населението на града с мълниеносна скорост. Градските системи са в безпорядък, улиците и сградите са превърнати в пламтящи руини. Това е Ню Йорк, какъвто преди не сте виждали.
Нито полувоенните сили на реда, нито мощта на американската армия са в състояние да се справят с нашествениците, а всички, които избират да не избягат, са бродещи мъртъвци. За да оцелееш в този водовъртеж от смърт се изисква технология, далеч от всичко, което познават модерните войници.
Един мъж ще се сдобие с такава, за да се спаси. Един супервойник, овладяващ усъвършенстваната бойна технология на бъдещето с Нанокостюм 2, ще направи опит да спаси човешкия род от пълно унищожение в градската джунгла на Ню Йорк.

•Предизвикваща най-добрия в този клас изкуствен интелект с уникални системи за групова координация и групово поведение, които реагират реалистично на вашите действия.
•Адаптирайте бойните си тактики като персонализирате наноккостюма и оръжията си в реално време с подобрени режими, отключвайки разнообразни супер способности.
Notes
Patched and working under firmware 3.41 and 3.55