First| Previous| Up| Next| Last
Bulletstorm
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre FPS
Publisher Electronic Arts
Developer People Can Fly
Release Date 22.2.2011 г.
Devices Jailbreak
Links Amazon.com
Amazon.co.uk
Amazon.de
Amazon.fr
Amazon.ca
Bulletstorm at Game Collector Connect
Personal Details
My Rating 0
Index 197
Collection Status In Collection
Original No
Location G4
Completed No
Product Details
Format Blu-ray Disc
Region Europe
Audience Rating Mature
Language English
Manufacturer ID BLES01134
No. of Disks 1
Description
Bulletstorm е кървава симфония, която комбинира яростна стрелба с уникални механики за удари с крак, приплъзване и блокиране. В нея вие се учите да „убивате умело” докато елиминирате пълчища от мутирали противници, за да печелите точки и отключвате оръжия.

Играта се развива във футуристична утопия, в която елитни умиротворителни сили осуетяват разгарянето на гражданска война. Но измама в командването довежда до отцепването на двама от членовете на най-страховития отряд Dead Echo. Сега наемниците Грейсън Хънт и Иши Сато са изпратени в изгнание на изоставена планета, заобиколени от тълпи мутанти и хранещи се с плът банди. Те оцеляват по две причини – да напуснат планетата живи и да си отмъстят на мъжа, пратил ги там.

Поемайки ролята на Грей, вие изпълнявате невероятни бойни движения с някои от най-уникалните и иновативни оръжия, пресъздавани някога в шуутър от първо лице. Всеки противник предоставя нова възможност за стилни и все по-кървави методи за убиване. Знаковата за играта система ‘skillshot’ гарантира безпрецедентни нива на геймплей, възнаграждаващи ви за подклаждането на хаос по възможно най-изобретателните начини!

* Невероятна нова система “Skillshot”: комбинирайте яростната стрелба с уникалните механики на Bulletstorm докато умело убивате противниците си. Всеки съперник представлява нова възможност за стилни, изключителнои кървави начини за убиване.
* Убивайте умело, за да печелите точки, с които можете да си купите ъпгрейди. Използвайте подобренията, за да изпълните още по-добре „умелите изстрели” и да спечелите още повече точки... Системата за ъпгрейди на Bulletstorm е истински кръговрат, който възнаграждава онези от вас, които влагат творчество в убийствата.
* Bulletstorm ви предоставя арсенал от най-съвременните, смъртоносни оръжия, които някога сте виждали.
* Със сценарий написан от известния писател на комикси на Marvel Рик Ремендер (The Punisher), Bulletstorm™ ви отвежда на пътешествие, изпълнено с много обрати.
Notes
INTERNAL & EXTERNAL HDD JB FW 3.41/3.55 Kmeaw

За 3.41:

1.Копирате съдържанието в папка Games (или GAMEZ)
2.Пускате на PS3 + Jailbreak през мениджера, който ползвате!

За 3.55 Kmeaw:

1.Копирате съдържанието в папка Games (или GAMEZ)
2.Стартирате LV 2 пача (може и без него ако сте с по-нова версия на мениджера, който ползвате)
3.Пускате през мениджера, който ползвате!

Играта е тествана на FW 3.55 KmeaW и multiMAN 1.15.02


Пускайте с диск в конзолата, независимо на кой FW сте!