First| Previous| Up| Next| Last
Pro Evolution Soccer 2014
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 2
Genre Sport
Publisher To Be Announced
Developer Konami
Release Date 08.11.2013 г.
Links Pro Evolution Soccer 2014 at Game Collector Connect
Download Covers
Personal Details
My Rating 0
Index 1245
Collection Status For Sale
Original No
Location G4
Completed No
Product Details
Format DVDV
Audience Rating Rating Pending
Language English, Francais, Espaniol, Italiano
No. of Disks 1
Description
Pro Evolution Soccer 2014 бележи ново начало в популярната поредица със съвсем нов енджин, позволяващ най-голямата промяна в Pro Evolution Soccer серията от самото й начало. Новият енджин беше в процес на разработка в продължение на няколко години и в основата му е известния FOX Engine на Kojima Production, усъвършенстван значително, за да отговори на комплексните нужди на футболната игра.

TrueBall Tech: Този елемент позволява на играча да покрие топката или да я подаде с помощта на аналоговия стик с детайлна барицентрична физика, определяща изместването на центъра на тежестта на играча и височината и скоростта на подаването, както и каква форма ще заеме тялото на футболиста, за да го посрещне.
Motion Animation Stability System (M.A.S.S.): симулира физическия контакт между няколко играчи в определени ситуации, които преливат непрекъснато една в друга. Трудно е да се определи кое прави футбола толкова увлекателен. Heart елементът цели да пресъздаде ефекта от отборната подкрепа, както върху отделните играчи, така и върху целия екип.
PES ID: PES 2013 постави нов стандарт за реализъм с включването на системата Player ID. PES 2014 продължава нататък с добавянето на два пъти повече звезди.
Във визуално отношение PES 2014 ще извлече предимствата от невероятното ниво на точност при предаването на детайлите. Стадионите изглеждат досущ като реалните си прототипи. Новата система позволява и нови светлинни ефекти, които придават естествен вид на играта. Подобрен е и ходът на мачовете, като са изрязани кратките филмчета след специфични събития. Тактическите решения се взимат в движение.
Чрез иновативния елемент Combination Play можете да изпробвате разнообразни тактики на ключови участъци от терена като използвате трима или повече футболисти.