Навигация / Мултимедия Suzuki Grand Vitara

 


Навигация / Мултимедия с Android 5.1 + DVB-T MPEG4 за Suzuki Grand Vitara (2005-2011) 999 лв.

Специализирана, Мултимедийна Система за Автомобил – Всичко в Едно. Богата функционалност и много забавления в колата. DVD, GPS, TV, Bluetooth, iPod/iPhone, USB, SD Card, Камера за Заден Ход, Допълнителни Монитори за задните места и други.

Продукта представлява мултимедийна навигационна система, изключително богата на функции и възможности.

√ Операционна система Android 5.1
√ 4-ядрен процесор 1.6 GHz.
√ Вградена памет 16 GB.
√ RAM 1 GB DDR3.
√ Капацитивен мулти тъчскрийн екранс резолюция 1024×600 пиксела.
√ Вграден Wi-Fi модул.
√ Нов модел GPS чипсет.
√ Can-Bus комуникация.
√ Управление от волана
√ Български език
√ GPS
√ Bluetooth
√ Камера за задно виждане
√ Wi-Fi
√ USB
√ DVD
√ SD Card
√ iPod
√ AUX
Спесификация
Екран Процесор
Диагонал на екрана 7 инча Процесор RK PX3
Разделителна способност 1024 x 600 пиксела Скорост на процесора 1600 MHz
Характеристики на екрана Цветен
Тъчскрийн
Капацитивен
Мултитъч
Ядра на процесора 4 ядра
Памет GPS приемник канали 66 канален
Оперативна памет 1 GB Езици
Вградена памет 16 GB Гласова навигация Да, говори с глас на следните езици: Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
Слот за карта памет 2 слота за microSD Език на менюто Български, Английски, Немски, Френски, Руски и много други.
GPS Карти и софтуер Екстри и опции
Качени карти България, Турция, Гърция и Европа GPS, Bluetooth, Wi-Fi, DVD, Двузонова функция, Управление от волана
AM/FM тунер, DSP, Вход за камера за заден ход, AUX, USB, iPod, Захранва задни монитори
И много други.
Вградени точки на интерес Да, във всички детайлни карти има: хотели, ресторанти, летища, бензиностанции, забележителности и много други. Цвят Идентичен с този на оригиналното радио.
Възможност за добавяне на допълнителни GPS карти Да Операционна система Android 5.1 Lollipop
Автоматично преизчисляване на маршрута Да  Телевизия Да. Инсталиран цифров приемник за българска ефирна телевизия DVB-T MPEG4
Избор на маршрут Да, бърз, къс и други Антени GPS, TV
Данни за полицейски камери Да, стандартно заредени за България и Европа USB 2 usb входа

Навигационна система с автомобилен клас Андроид 5.1 Lollipop

Последно поколение навигационна система базирана на Android 5.1 Lollipop. Максимално мощен 4 ядрен процесор с тактова честота 1.6 Ghz, 1 GB DDR III оперативна памет и 16 GB вградена твърд диск. Изключителна бързина и лекота при работа, както с менютата, така и с инсталираните приложения или интернет. Максимална функционалност – двойния дин има всички възможни функции за подобен вид продукт.

Капацитивен LCD HD TFT екран с мултитъч

Висококачествен LCD TFT екран с тъчскрийн и висока разделителна способност 1024х600 пиксела. Висок контраст и наситени цветове. Отлична видимост от различен ъгъл. Най-добрият на пазара за подобен род продукти.

Български език

Продукта разполага с българско меню и български език за навигационния софтуер. Това включва всички менюта на устройството, българска клавиатура и GPS навигацията, гласови команди за навигация на български.

Операционна система Андроид 5.1 Lollipop

Операционната система на продукта е базирана на Андроид 5.1 Lollipop. Можете да избирате между традиционната за Андроид графична среда или добре познатия тип меню за автомобилна мултимедия.

Вграден Wi-Fi и опционален 3G / 4G интернет достъп

Двойния дин разполага с възможност за връзка с интернет. Навигацията има вграден Wi-Fi модул и възможност за добавяне на 3G / 4G модем. Така можете да разглеждате web страници, имате достъп до електронна поща и социалните мрежи, както и много други. Достъпа до Google Play ви позволява инсталирането на всевъзможни безплатни апликации добавяйки по този начин почти всички желани от вас функции към конзолата.

GPS Приемник и Навигация

Навигацията има вграден висококачествен GPS модул с бързо и точно позициониране. Инсталиран е един от най-добрите навигационни софтуери, който може да работи и без интернет връзка iGO Primo, Garmin Street Pilotq  а също така и Google Maps. Можете да изберете езика на навигационният софтуер включително и Български. Инсталирани са карти за България, Европа, Гърция и Турция.

Bluetooth с A2DP

Двойния дин разполага с вграден Bluetooth модул за провеждане на телефонни разговори и слушане на музика през A2DP. Функцията свободни ръце гарантира безопасно шофиране, като позволява прехвърляне на телефонната книга в устройството и управление на повикванията (приети, пропуснати и т.н.) от чувствителния на допир екран. Навигацията разполага с вграден микрофон.

Радиоприемник с RDS

Навигацията има вграден висококачествен AM/FM радио тунер поддържащ RDS. Тунера в този двоен дин е много чувствителен и от ново поколение, което гарантира по-малко смущения и повече хванати радиостанции.

Мултимедия и вградена 16 GB памет

Конзолата разполага с всички мултимедийни възможности, които може да пожелаете от една автомобилна навигация. Можете да гледате видео, филми или да слушате музика от някой от многобройните източници. Поддържат се повечето видео формати като AVI, MPEG4 и други с 1080p HD качество, както и MP3, WMA и други аудио формати. Налични са 2 USB входа (един за мултимедия и един за 3G / 4G модем) и 2 SD картови слота (един за GPS софтуер и един за мултимедия. Двойния дин също така чете DVD и CD дискове, като те могат да се копират на вградения 16 GB твърд диск. Устройството има AUX вход, възможност за връзка с iPod чрез кабел, изходи за мониторите на задните места и много други.

Mirrorlink споделяне с Miracast (Android) и Airplay (iPhone)

Все по-популярната функция Mirrorlink може да се използва чрез инсталираните на конзолата апликации Miracast за Android и Airplay за iPhone, като ви позволява да споделите екрана на мобилния си телефон директно, на екрана на навигацията. Това става чрез Wi-Fi връзка, като по този начин можете да покажете избраното от вас съдържание (снимки, видео клипове, музика, навигационен софтуер, апликации и други) на големия екран в колата.

Камера за заден ход

Навигацията има камера за обратно виждане. Камерата се активира автоматично при включването на задна скорост, а картината се появява на екрана на двойния дин. Камерата е част от комплекта.  Ако автомобила Ви има фабрично инсталиран парктроник той ще продължи да работи. При автомобилите имащи интелигентна система за паркиране упралявана през CAN BUS тя ще бъде визуализирана на екрана на мултимедийната конзола.

Видеорегистратор – DVR камера

Видеорегистратор – тази все по-популярна и често добавяна екстра към автомобилите представлява камера заснемаща какво се случва пред автомобила докато шофирате. Мултимедията се свързва със специално създадената за нея DVR камера, като можете да я управлявате от навигацията. Можете да следите и контролирате записа или да минимализирате картината докато използвате други функции на двойния дин. DVR камерата не е включена в комплекта и се закупува допълнително.

Управление от волана и CAN BUS

Навигацията позволява да бъде управлявана от бутоните на волана. При различните автомобили двойния дин се свързва или чрез CAN BUS комуникационния модул или с кабели и след настройка (резистивно управление). В много от новите автомобили с богато електронно оборудване CAN BUS комуникацията позволява на екрана на мултимедията да се показва фабричния парктроник, климатичната система и други. Когато е необходимо чрез конзолата можете да настройвате фабричния часовник, да следите разхода на гориво и трип компютъра, както и да контролирате други функции, които са били достъпни през фабричното радио. Всичко това зависи от възможностите на конкретната кола и това с какви екстри е била поръчана първоначално.

Диагностика с Torque Pro през OBD II

Благодарение на вградения Bluetooth и с помощта на OBD II Bluetooth адаптер можете да следите огромна част от параметрите на вашият автомобил. Ще виждате информация от сензорите на ECU-то в реално време, съобщенията за грешки и много други. Това превръща навигационната конзола в безценен помощник при диагностицирането на проблеми с колата. OBD II адаптера не е включен в комплекта и се закупува отделно.

Окомплектовка и Аксесоари*

Този продукт е с много богата окомплектовка. Включени са всички необходими кабели за монтаж и връзка с възможните аксесоари (аудио-видео вход и изход, iPod, USB, 3G / 4G, DVR, камера за заден ход), външен микрофон и други.


* Снимките са примерни и може да не отговарят на реалната окомплектовка.