First| Previous| Up| Next| Last
Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 2
Genre Action; Adventure
Publisher Activision
Release Date 26.6.2009 г.
Links Amazon UK
Amazon Germany
Amazon France
Amazon Canada
Personal Details
Index 754
Collection Status For Sale
Original Yes
Purchase Price 0,00 лв
Current Value 0,00 лв
Location G2
Completed No
Product Details
Format DVD
Barcode 5030917067013
Audience Rating Everyone 10+
Language English
Manufacturer ID 5030917067013
No. of Disks 1
Notes
В третата част на Ice Age нашата група симпатични герои достига до съвсем различен свят, разкриващ се след края на тундрата и отстъпването на ледовете. Свят, изпълнен с гъсти джунгли, странни растения, свирепи динозаври, както и много нови приключения и приятели. Играчите ще могат да играят с всеки от познатите персонажи, както и с техните нови спътници, и да изследват над 15 вълнуващи нива, разкривайки нови и познати от филма местности. В допълнение към соловото изживяване играчите ще могат да премерят сили с приятели в осем мини-игри за мултиплейър.
* Ice Age 3 ви дава още от хумора, персонажите, визуалния стили праисторическите приключения, които превърнаха поредицата в един от най-симпатичните и успешни анимационни филми от последните години. Играчите могат отново да изживеят приключенията на любимите си герои от филма и да се потопят още по-дълбоко в изпълненият с опасности свят на динозаврите.
* За първи път можете да играете с различни персонажи – Ice Age ви предлага възможността да играете с над шест от любимите си персонажи и да усвоите уникалното управление, стил и бойни умения на всеки един от тях в различни мисии и предизвикателства.
* Мултиплейър съревнование – изцяло нов мултиплейър компонент в поредицата, предлагащ на играчите възможността да изпробват уменията си срещу приятели в забавни мини-игри.
* Непрестанно изменящ се геймплей – насладете се на невероятно геймплейно разнообразие в 15те нива, използвайки уменията на героите си за да побеждавате врагове, да преминавате през опасни участъци и най-вече да се забавлявате.