First| Previous| Up| Next| Last
FIFA 10
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 2
Genre Simulation; Sport
Publisher Electronic Arts
Developer EA Sports
Release Date 02.10.2009 г.
Links FIFA 10 at Game Collector Connect
Personal Details
Index 515
Collection Status For Sale
Original Yes
Location G2
Completed No
Product Details
Format DVD
Audience Rating 3+
Language English
No. of Disks 1
Description
Популярният спортен симулатор е допълнен и със съвсем нови елементи, които позволяват на геймърите да се “внедрят” във фабулата и да играят като професионални футболисти.
Играта е базирана на първата истинска 360-градусова дрибъл система и новата технология Skilled Dribbling, която дава на играчите по-прецизен контрол над топката и безпрецедентна реакция, информират от разработчика EA SPORTS FIFA 10 включва и напълно ревизиран режим Manager Mode с повече от 50 главни подобрения, нова арена за тренировки (Practice Arena) и персонализирани заучени положения.
Освен това, изцяло новото допълнение Virtual Pro дава възможност на геймърите да изживеят фантазията си да играят като професионални футболисти, като използват Game Face, за да се внедрят в във фабулата, а след това да започнат да градят кариера с повече от 200 умения, които трябва да овладеят във всички режими на играта.
Във FIFA 10 енджинът е усъвършенстван и комбиниран с автентични лицензи за клубни отбори и първенства, за да може играта да бъде максимално реалистична футболна симулация.