First| Previous| Up| Next| Last
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Front Cover Game Details
Platform Xbox 360
Genre Action
Publisher Rockstar Games
Developer Rockstar North
Release Date 30.10.2009 г.
Links euromall.bg
gamespot.com
Personal Details
Index 655
Collection Status In Collection
Original Yes
Location G2
Completed No
Product Details
Format DVD9
Region Free
Audience Rating 18+
Language English
No. of Disks 1
Description
•The Lost and Damned
Джони е бивш член на прословутата мото банда The Lost. Той е създал бизнес възможности за The Lost в Либърти Сити, но лоялността му е била към нашивката, която носи на гърба си и към президента на клуба Били Грей. Когато Били се завръща от рехабилитационна клиника обаче, адът се отприщва под формата на кръвопролития и разврат, а Джони се оказва в средата на яростна война за територия със съпернически банди, които искат да контролират разкъсвания от насилие и корупция град. Може ли братството да оцелее?
•The Ballad of Gay Tony
Играчите влизат в ролята на Луис Лопес - гангстер на половин работен ден и постоянен помощник на легендарния импресарио на нощни клубове Тони Принс (познат и като "Веселият Тони”), и трябва да се преборят с много трудности, за да докажат лоялността си към семейството и приятелите си в брутален свят, в който всеки има своята цена. .
Разработена от създателите на поредицата Rockstar North и развиваща се в Либърти Сити, Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony завършва епичната история и геймплей сюжет, който се пресича с историите в Grand Theft Auto IV и Grand Theft Auto: The Lost and Damned. Очакват ви много нови мисии, оръжия, автомобили, обновен саундтрак, както и мултиплейър.
Notes
Episodes from Liberty City включва 2та епизода към GTA IV: The Lost and the Damned и The Ballad Of Gay Tony