First| Previous| Up| Next| Last
StarCraft II: Wings of Liberty
Front Cover Game Details
Platform PC
Genre Real-Time Strategy; Sci-Fi
Publisher Blizzard Entertainment
Developer Blizzard Entertainment
Release Date 26.7.2010 г.
Personal Details
Index 1540
Collection Status In Collection
Original No
Location G2
Completed No
Product Details
Format DVD9
System Requirements OS: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 CPU: 2.6 GHz Pentium® IV/AMD Athlon RAM: 1Gb (1.5GB за Windows Vista/Windows 7) Video: 128 MB PCIe NVIDIA® GeForce® 6600 GT/ATI Radeon® 9800 PRO HDD: 12 GB свободно дисково пространство 1024X720 минимална резолюция
Language English
No. of Disks 1
Description
StarCraft II продължава епичния конфликт между познатите ни три раси - Protoss, Terran и Zerg. Те отново ще се срещнат на бойните полета в сектора Corpulu в продължението на най-легендарната стратегия на всички времена – Starcraft.

Сингълплейър кампанията ни обещава срещи както с познати ни персонажи, така и с нови такива. Събитията започват там, където деиствието свърши в Brood War и освен отговори ще предложи на играчите и множество нови ингриги и мистерии.
На ваше разположение ще бъдат единици от Starcraft, някои от които преминали през известни подобрения, както и изцяло нови такива, готови да посрещнат предизвикателствата, които другите раси в конфликта ще им предложат както с соло, така и в мултиплейър режима.
Пригответе се за завръщането на безпорния мултиплейър цар на стратегиите в реално време - Starcraft II: Wings of Liberty на 27.07.2010.

# Динамична, бърза и балансирана стратегия в реално време, взела най-доброто от мултиплейър легендата Starcraft. Сагата продължава
# Три напълно различни раси - Terran, Protoss и Zerg
# Нови единици и геймплей механики, които разграничават стила на игра с всяка раса и ви предоставят много нови възможности
# Мащабна сингълплейър кампания
# Нов графичен енджин, позволяващ впечатляващи визуални ефекти, безпрецедентно ниво на детайлност и огромни армии.
# Пълна мултиплейър поддръжка за 1vs1, 2vs2, 3vs3 и 4vs4 през изцяло новият Battle.net, предлагащ множество новъведения като автоматичен matchmaking, персонални статистики, списъци с приятели, achievments, replays и много други.
# Пълна поддръжка за създаване на нови карти, скриптове, кампании и модификации от играчите благодарение на включиния Starcraft II редактор. Създайте свои собствени светове и мултиплейър карти по ваш вкус.
Notes
Начин за инсталиране на играта:
1.Пускате диска да се качи на някой виртуален сд-ром с програма като Deamon Tools.
2.Спирате си интернета.
3.Стартирате Installer.exe от качения диск.
4.Оттам избирате Install.
5.Инсталацията ви пише че не може е нужно да сте в интернет, за да се инсталира.
6.В долния десен ъгъл на този прозорец има оранжав триъгълен бутон натискате на него и въвеждате в празния ред
G8MN8UDG6NA2ANGY6A3DNY82HRGF29ZH.
7.Давате ОК и играта тръгва да се инсталира.
8.Ако си пуснете интернета по време на инсталацията, след края и ще се стартира автоматичния ъпдейт на играта. Трябва да затворите този прозорец за да не се ъпдейтне през интернет играта.
9. Копирате от директорията Crack на диска, папката Update и update.bat в папката, в която сте инсталирали Starcraft-a и стартирате update.bat.
10. След като свърши с ъпдейтването на играта, копирате "Battle.net", "Support", "Versions" директориите
и "StarCraft II.exe" в инсталационната директория.
11.Вече може спокойно да си стартирате играта.