First| Previous| Up| Next| Last
FIFA 11
Front Cover Game Details
Platform PC
Genre Sport
Publisher Electronic Arts
Release Date 28.9.2010 г.
Links pulsar.bg
Personal Details
Index 518
Collection Status For Sale
Original Yes
Location G2
Completed No
Product Details
Format DVD9
System Requirements Препоръчителни системни изисквания: OS: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 CPU: Intel/AMD 2.4 GHz dual core RAM: 2GB Video: 256 MB DirectX 9 Shader Model 3 (Nvidia Geforce 7800/ATI Radeon X1800) HDD: 4.5GB свободно дисково пространство Интернет връзка за инсталация и онлайн игра
Language MULTI5
No. of Disks 1
Description
Футболният енджин на EA SPORTS, захранващ Xbox 360 и PS3 игрите от култовата поредица FIFA, идва и за PC, доставяйки геймплей, игрови режими и графики с качество на конзолите от следващо поколение. Базираната на физиката технология ви дава истинска свобода на игрището с индивидуален контрол на играча и движението, опростено съприкосновение с топката и физическо взаимодействие между играчите. Това е най-завършената футболна симулация за компютър.
Водещата на пазара система за дрибъл на 360° ви дава прецизен контрол над топката, а анимационната технология от следващо поколение ви предоставя Skilled Dribbling, позволявайки ви да се изправите срещу защитниците и да използвате страничен дрибъл, за да преминете край тях. В допълнение, Physical Play е значително подобрена, създавайки разнообразна, по-малко предвидима и помащабна битка за притежанието на топката.
Изживейте фантазията да играете като професионален играч във Virtual Pro. Влезте в играта като използвате Photo Game Face и след това започнете кариерата си с 230 постижения за овладяване във всички игрови режими. Започнете в Practice Arena, където можете да прецизирате уменията си преди да стъпите на игрището. Записвайте и тествайте различни типове игра преди да ги реализирате на игралното поле.