First| Previous| Up| Next| Last
WWE SmackDown vs. Raw 2011
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 2
Genre Wrestling
Publisher THQ
Developer Yuke's
Release Date 26.10.2010 г.
Links gamespot.com
Personal Details
My Rating 4
Index 1823
Review Rating 8
Collection Status For Sale
Original Yes
Location G2
Completed No
Product Details
Format DVDV
Audience Rating Teen
Language Espanol,English,French,Italian,German
No. of Disks 1
Description
WWE SmackDown vs. Raw 2011 ви дава възможност да определите своето геймплей преживяване в динамичната и вечно променяща се Световна федерация по кеч. В течението на играта сценариите ще се променят в зависимост от решенията, които взимате, което позволява по-спонтанен WWE екшън на и извън ринга. Ще се забавлявате с по-голямата интерактивност и повишения контрол върху съдбата на героя ви в режима Road to WrestleMania.

Ключова за поредицата, WWE SmackDown vs Raw 2011 ви предлага най-добрите до момента елементи за създаване и персонализация. На свое разположение имате още по-ефективни инструменти за персонализация на супер звездите, довършващите движения и дизайна на историята. В допълнение търсенето и споделянето на съдържание е значително опростено чрез подобрения в WWE Community Creations елемента, който е генерирал повече от 10 милиона изтегляния от интегрирането си в играта.

WWE SmackDown vs. Raw 2011 разполага с един от най-големите списъци с герои в историята на поредицата с повече от 70 съвременни супер звезди на Световната федерация по кеч. Всеки ин-гейм модел ще включва нови текстури на кожата и технология на движенията, предоставящи най-автентичния изглед и движения на персонажите, пресъздаван в WWE видео игра. Новата физическа система гарантира, че всички мачове и взаимодействия с предметите изглеждат уникално, динамично и непредсказуемо, за да покажат духа на WWE вселената.

WWE SmackDown vs. Raw 2011 will boast one of largest rosters in franchise history with more than 70 of today's prominent WWE Superstars and Divas.