First| Previous| Up| Next| Last
God of War: Ghost of Sparta
Front Cover Game Details
Platform PSP
Genre Action
Publisher SCEE
Release Date 02.11.2010 г.
Links pulsar.bg
Personal Details
My Rating 0
Index 624
Review Rating 10
Collection Status In Collection
Original Yes
Location G2
Completed No
Product Details
Format ISO
Audience Rating 18+
Language English
No. of Disks 1
Description
В края на God of War бруталният боец Кратос побеждава Арес и се въздига на Олимп като новия Бог на войната. В Ghost of Sparta Кратос открива, че новопридобитите му сили не са достатъчни, за да спрат кошмарите, които продължават да го измъчват. За да се освободи от призраците, витаещи в спомените му, той трябва да се впусне в приключение, по време на което ще бъдат разкрити корените на изгубените светове и ще бъде даден отговор на дългоочаквани въпроси за тъмното му минало. Въоръжен със смъртоносните Остриета на Атина, Кратос ще трябва да се пребори с армии от митични чудовища, легиони немъртви войници и изключително опасни и брутални околни среди по време на безмилостната си мисия. Ghost of Sparta комбинира напрегнат екшън, свеж сюжет, изумителни графики и задълбоченост, непоказвана до момента за преносима платформа.

* Бойната система е значително подобрена чрез ‘Combat Rush’ елементът, който позволява на Кратос да удря враговете си в земята и да ги захвърля, разширената система за убиване на противниците включва уникални убийства посредством оръжия и магия, по-голям е и изборът от комбинации. На свое разположение ще имате и нови оръжия като копие и щит, както и нови магически сили за по-смъртоносни атаки.
* Ghost of Sparta ви предлага повече и по-разнообразен геймплей от Chains of Olympus. Това се изразява в значително по-големи босове, удвояване на враговете на екрана, а новите типове навигация допринасят за още по-увлекателното геймплей преживяване.
* Усъвършенстваният енджин осигурява изумителни графики, съчетани с атмосферни ефекти, дълбочина на полето и околни среди с по-високо качество.