First| Previous| Up| Next| Last
God of War III
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Action; Fantasy
Publisher SCEA
Developer SCE Santa Monica
Release Date 16.3.2010 г.
Devices Jailbreak
Links gamespot.com
Personal Details
My Rating 0
Index 622
Review Rating 9
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format HDD
Audience Rating Mature
System Requirements За 3.41 и 3.55: 1.Копирайте играта в папка GAMES на PS3 2. Играта работи само с диск в оптичното устройство
Language English, Български
Manufacturer ID BCES00510
No. of Disks 1
Description
God of War III - Прокълнатият спартански войн Кратос се завръща за да излее гнева си върху лъжливите богове на Олимп и целия древногръцки свят. Въоръжен със своите остриета на хаоса, той трябва да се изправи срещу митични мрачни създания и да разреши заплетените пъзели по пътя към безмилостното унищожение на Олимп и всемогъщия Зевс.
Notes
За да подкарате играта на български, стартирайта патча, намерете файла RES.PSARC и посочете местоположението му. Ще се задейства досовски прозорец, който ще изпише около 150 реда (след това ще ви помоли да натиснете бутон, за да се затвори). След края на ъпдейта датата на създаване и последна модификация на файла RES.PSARC трябва да се сменят с датата на исталиране на бг-превода.

N.B.Ако сте свалили на твърдия диск на компютъра си цялата игра, RES.PSARC се намира в BCES00510\PS3_GAME\USRDIR. Иначе, е достатъчно да свалите единствено RES.PSARC и да посочите къде се намира.
ПРЕПОРЪКА: Направете си копие (бекъп) на архива RES.PSARC, защото в случай на грешка той ще бъде безвъзвратно изтрит. Патчът процедира, изтривайки стария файл и създавайки нов на негово място.