First| Previous| Up| Next| Last
Grand Theft Auto IV
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Action
Publisher Rockstar Games
Developer Rockstar North
Release Date 29.4.2008 г.
Links pulsar.bg
gamespot.com
Personal Details
Index 651
Review Rating 10
Collection Status In Collection
Original Yes
Completed No
Product Details
Format HomeBrew
Region Europe
Audience Rating Mature
Language English
Manufacturer ID BLES00229
No. of Disks 1
Description
Какво означава Американската мечта днес? За Нико Белич, който току що пристига с кораб от Европа, тя е надежда да избяга от миналото си. За неговия братовчед Роман е визията, че заедно могат да намерят щастието в Града на свободата - входна врата към земята на възможностите. Докато потъват в дългове и са въвлечени в криминалния подземен свят от мошеници, крадци и социопати, те откриват, че реалността е много по-различна от мечтата в град, в който се боготворят парите и общественото положение. Там е раят за онези, които ги имат и истински ад, за тези, които ги нямат. На ваше разположение са 14 мултиплеър режима, включително: Hangman's NOOSE, Team Car Jack City, Car Jack City, Bomb da Base II, Mafiya Work, Team Mafiya Work, Deathmatch, Team Deathmatch, Turf War, Cops 'n Crooks, Race, GTA Race, Deal Breaker и Free Mode.

* Нова технология вдъхва живот на Града на свободата с още по вълнуващи графични детайли.
* Разширеният мултиплеър изисква още повече стратегическо мислене и умения, за да покорите върха.
* Match Filtering ви позволява да изберете любимите ви мултиплеър опции, а след това моментално да намерите онлайн мачове, които да пасват на критериите ви.
* Записвайте геймплей клипове и ги редактирайте с помощта на разнообразните опции на видео редактора, а след това ги качете в мрежата чрез Rockstar Social Club.
* Записвайте геймплей клипове и ги редактирайте с помощта на разнообразните опции на видео редактора, а след това ги качете в мрежата чрез Rockstar Social Club.
Notes
HDD: Internal and External