First| Previous| Up| Next| Last
Aliens vs. Predator
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Action
Publisher Sega
Developer Rebellion
Release Date 16.2.2010 г.
Devices Jailbreak
Links gamespot.com
pulsar.bg
Personal Details
My Rating 6
Index 53
Review Rating 6
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format JB
Region USA
Audience Rating Mature
Language English
Manufacturer ID BLUS30340
No. of Disks 1
Description
В съвсем новата Aliens vs. Predator вие имате възможност да влезете в ролята на три враждуващи вида: колониален пехотинец, хищник и пришълец. За всеки от трите вида има самостоятелна сингъл плеър кампания, която се преплита с кампаниите на другите два вида. Aliens vs. Predator ще включва и уникален три-посочен онлайн мултиплейър, който ви позволява да изпратите трите вида един срещу друг във върховна битка за оцеляване и за правото да бъдат обявени за най-смъртоносния вид.

* На планетата BG-386 група колониални миньори откриват древна пирамида, криеща мрачна и ужасяваща тайна. Някъде в космоса раса от бойци получава сигнал, че тяхната пирамида е открита и се сформира ловна хайка, за да гарантира, че постройката ще остане запечатана на всяка цена, докато дълбоко вътре в нея от вековен сън се пробужда зъл интелект.
* Историята на пехотинеца е невероятна битка срещу ужасите, дебнещи в мрака. Обкръжен от всички страни и въоръжен до зъби, колониалният пехотинец представлява последната надежда на човечеството с достатъчно огнева мощ да отвърне на удара.
* Като пришълец вие ще откриете какво е да бъдеш най-ужасното и смъртоносно създание във вселената със способност да прекосява всякакви повърхности със забележителна бързина, за да се приближи достатъчно и да пусне в действие зъбите и ноктите си.
* Майстор ловец, хищникът ви дава екзотично въоръжение и екипировка, с които да следите неизвестната си плячка. Извоювайте най-високата чест да нападате жертвите си от засада и да ги убивате по особено жесток начин.
Notes
INTERNAL & EXTERNAL HDD JB FW 3.41

Копирате съдържанието в папка GAMEZ (или GAMES, в зависимост от мениджера който ползвате)
Пускате на PS3 + Jailbreak!