First| Previous| Up| Next| Last
Haze
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre First-Person Shooter
Publisher Ubisoft
Developer Free Radical
Release Date 20.5.2008 г.
Devices Jailbreak
Links pulsar.bg
gamespot.com
Personal Details
My Rating 6
Index 718
Review Rating 6
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format JB
Region Europe
Audience Rating Mature
Language English
No. of Disks 1
Description
Годината е 2048. Правителствата са прехвърлили военните операции към частни военни корпорации (PMC). Вие сте новопостъпил войник, търсещ удовлетворение и тръпка в борбата за добра кауза.
В същото време водещата PMC, Мантел Глобъл Индъстрис предлага високотехнологичен арсенал от превозни средства, смъртоносни оръжия, а на върха на това е био-медицинска добавка, познат като Нектар. В резултат на това, наемниците на Мантел са най-страшни за терористите, диктаторите и политическите врагове на корпорацията.
За вас конфликтът започва в разкъсвана от военен конфликт страна, където сте изпратени, за да се противопоставите на зле настроена бунтовническа фракция, наречена Промис хенд. На пръв поглед всичко изглежда наред, но скоро нещата да изглеждат все по-странно...

* От създателите на любимата на критиците поредица TimeSplitters и издателите на Far Cry и Ghost Recon Advanced Warfighter. Free Radical и Ubisoft са доказали способността си да създават иновативни и емблематични FPS заглавия.
* Стани боец на Мантел и се сражавай с безмилостните партизани на Промис Хенд с помощта на най-модерната екипировка, най-бързите автомобили и най-смъртоносните оръжия – и Нектар, специално модифицираното лекарство на Мантел за нуждите на армията.
* Увеличете бойните си способности с Нектар, давайки на войниците на Мантел бойни способности като Nectar Focus, Nectar Foresight, Nectar Perception и Melee Blast. Веднъж придобили тези умения, войниците могат да усетят и избегнат непосредствена опасност, както и да осъществят мощни атаки.
* Гейм технология включваща Disparity Rendering System, която позволява промяна на светогледа в зависимост от това дали войникът е приемал Нектар или не. В Haze няма и време за зареждане на нивата, всичко тече последователно.
* Подгответе конзолата си за онлайн битки и изберете от многото онлайн режими, включително кооперативен екшън с четирима играчи!
Notes
Internal and External HDD