First| Previous| Up| Next| Last
Mortal Kombat vs. DC Universe
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Fighting
Publisher Midway
Developer Midway
Release Date 16.11.2008 г.
Links gamespot.com
pulsar.bg
Personal Details
My Rating 8
Index 1033
Review Rating 8
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format JB
Region Free
Audience Rating Teen
Language English
Manufacturer ID BLUS30246
No. of Disks 1
Description
За пръв път Скорпион, Съб-Зироу и воините от Mortal Kombat се сражават с Батман, Супермен и други известен супер герои от DC Universe. Избери на чия страна ще бъдеш и предизвикай опонентите си чрез изцяло новата бойна система, включваща Freefall Kombat и Klose Kombat заедно с динамични околни среди. Избери своя любим герой от Mortal Kombat или DC Universe и се впусни в бойно приключение в новия сингъл плеър режим със заплетена сюжетна линия и две уникални перспективи.

* Избери своя комбатант! Битката принуждава приятели да се сражават, цели светове да се разпадат и да се създават необичайни съюзи. Бойците от Mortal Kombat и героите от DC Universe повеждат битка един срещу друг за пръв път в игра, разработена за Xbox 360 и PlayStation 3. В универсалната история за Другите светове, можеш да разбереш какво ще се случи, когато Съб-Зироу се изправи срещу Батман и много повече.
* Атаки запазена марка. Всеки герой от Mortal Kombat vs. DC Universe има свои специални движения, с които поваля противниците си. Mortal Kombat vs. DC Universe включва и различни движения за елиминиране на съперниците, напълно в стила на истинското Mortal Kombat преживяване.
* Съвсем нова бойни техники. За пръв път в историята на Mortal Kombat, можеш да използваш две нови бойни техники - Freefall Kombat и Klose Kombat. Първата ти позволява да водиш битка във въздуха докато падаш от една арена към друга. Klose Kombat е брутална бойна техника за близък бой, която ти дава способността да нанасяш прогресиращи щети, видими върху телата на другите играчи под формата на синини и охлузвания, разкъсани дрехи и други!
* Нов сингъл плеър режим. Можеш да избереш началото на своето участие в играта като част от Mortal Kombat или DC Universe. Уникалният сюжет захвърля героите в ексклузивно, динамично бойно приключени.
* Най-добрите арени. Ще се сражаваш на много легендарни арени като Метрополис и Готам Сити от DC Universe и Ада и гробището от Mortal Kombat, както и на няколко невиждани досега комбинирани арени, смесващи двете вселени в едно цяло!
* Върховен писателски талант. Мрачното, реалистично настроение на играта е пресъздадено благодарение на съвместна работа между един от най-добрите екипи за писане на комикси - Джими Палмиоти и Джъстин Грей (Countdown. Uncle Sam and the Freedom Fighters) и ветераните от тима, работил по Mortal Kombat.
* Води битки онлайн. Имаш възможност да избираш на чия страна да се сражаваш, да предизвикваш приятели и да водиш онлайн боеве!
Notes
INTERNAL & EXTERNAL HDD JB FW 3.41

Копирайте съдържанието в папка GAMEZ (или GAMES, в зависимост от мениджера, който ползвате)
Пускайте на PS3 + Jailbreak
Пускайте с диск в конзолата и в PATCHED MODE