First| Previous| Up| Next| Last
Assassin's Creed: Brotherhood
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Action; Adventure
Publisher Ubisoft
Developer Ubisoft Montreal
Release Date 16.11.2010 г.
Devices Jailbreak
Links pulsar.bg
gamespot.com
Personal Details
My Rating 8
Index 96
Review Rating 9
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format JB
Region Europe
Audience Rating Mature
Language English
Manufacturer ID BLES00909
No. of Disks 1
Description
Живейте и дишайте като Ецио - легендарния майстор-убиец, в неговата продължаваща борба срещу могъщия Орден на тамплиерите. Той трябва да пътува до най-великия град в Италия – Рим – център на власт, алчност и корупция, за да удари в сърцето на врага.
Победата над покварените тирани, установили се там, ще изисква не само сила, но и лидерски умения, тъй като Ецио командва цялото Братство, обединило се около него. Асасините могат да преборят смъртните си врагове само, ако действат заедно.
За първи път е представен мултиплейър, който ви дава възможност да избирате от голям брой уникални герои, всеки със свои специфични оръжия и характерни техники за убиване, а след това да се борите с други играчи от цялото земно кълбо.
Време е да се присъедините към Братството!

* Овладейте вероятностите – преживейте повече от 15 часа сингъл плейър кампания в живия, дишащ, непредвидим Рим в ролята на легендарния майстор-убиец Ецио.
* Поведете легендарното Братство – привлечете и обучете обещаващи млади убийци. Разпръснете ги из града, когато се чувствате във форма или ги призовете, за да ви помогнат в някоя задача.
* Преживейте богатия, исторически сюжет – работете в сътрудничество с реални исторически личности като Леонардо да Винчи, Николо Макиавели и Катерина Сфорца.
* Спечелете сърцето на града – използвайте трудно спечелените си пари, за да възстановите рушащата се столица. Обединете гражданите около своята кауза и отключете допълнителни фракции и мисии.
* Използвайте тайни оръжия – елиминирайте враговете си бързо като използвате отровни стрелички, парашути, двойни скрити остриета и модерни летящи машини на свое разположение.
* Запомнящ се мултиплейър – Изберете от множество разнообразни, автентични класове герои, всеки със собствени специфични оръжия и убийствени движения. С изключително детайлни карти и много уникални мултиплейър режими. Никога няма да се биете по един същ начин два пъти.