First| Previous| Up| Next| Last
X-Men Origins: Wolverine
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Beat-'Em-Up
Publisher Activision
Developer Raven Software
Release Date 01.5.2009 г.
Devices Jailbreak
Links gamespot.com
pulsar.bg
Personal Details
My Rating 7
Index 1838
Review Rating 7
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format JB
Region Europe
Audience Rating Mature
Language English
Manufacturer ID BLES00150
No. of Disks 1
Description
Пуснете в действие острите като бръснач адамантиеви нокти, дивите инстинкти и способността за регенерация на мутантите – отличителни белези на най-страховития супер герой в света и разкрийте историята около раждането на универсалното оръжие. Екипът на Raven Software е създал характерно за Върколака геймплей преживяване, което ви отвежда далеч отвъд сюжета на игралния филм. Заглавието ви предизвиква да се доверите на животинските си инстинкти, докато се натъквате на скрити опасности, преследвате и унищожавате враговете си, справяте се в безизходни ситуации, а междувременно разкривате трагичното минало на Върколака. Това невероятно преживяване е създадено специално за Xbox 360, PlayStation 3 и компютър.

* Безмилостни битки – Поемете контрол над неразрушимите адамантиеви нокти на върколака с над 100 характерни движения, смъртоносни рефлекси и разнообразни атаки.
* Кинематографска интензивност – Спускайте се на земята от 30,000 фута без парашут, промушвайте се през въртящите се витла на хеликоптер, побеждавайте цял взвод наведнъж – ниво след ниво ви очаква епичен геймплей.
* Регенерация в реално време – Уникалните регенерационни способности на Върколака възстановяват кости и плът в реално време, позволявайки безспирни битки и излагане на невероятни рискове.
* Епични сражения с босове - преминете през обикновените врагове, за да се биете с най-големите, най-злите босове, пред които Върколакът се е изправял някога, сред които сентинели, уендиго и левиатани.
Notes
INTERNAL & EXTERNAL HDD JB FW 3.41

Копирате съдържанието в папка GAMEZ (или GAMES, в зависимост от мениджера който ползвате)
Пускате на PS3 + Jailbreak!