First| Previous| Up| Next| Last
Alone in the Dark: Inferno
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Action; Adventure; Horor
Publisher Atari
Developer Eden Studios
Release Date 18.11.2008 г.
Devices Jailbreak
Links gamespot.com
pulsar.bg
Personal Details
My Rating 8
Index 57
Review Rating 8
Collection Status In Collection
Original No
Completed No
Product Details
Format JB
Region USA
Audience Rating Mature
Language English
Manufacturer ID BLUS30232
No. of Disks 1
Description
Играта ни пренася на едно от най-култовите места в Ню Йорк – Сентръл парк, в чието сърце е скрита зловеща тайна. Истината, че паркът е построен като убежище не само за жителите на Голямата ябълка, но и за нещо друго, се крие от поколения пазители. Те се борят, за да запазят обширната паркова площ непокътната, докато най-скъпият град в света се разраства. С намесата на следователя Едуард Карнби, специалист по паранормални явления обаче, тази тайна не може да бъде пазена повече...
Преливаща от иновативни технологии, включително безпрецедентно взаимодействие на средата, революционни лекарства, напреднал изкуствен интелект, смайващи визуални ефекти и уникален интерфейс, Alone in the Dark надхвърля клишето за хитово заглавие, за да изпълни обещанието за игра от следващо поколение и да достави удоволствие от нов вид.

* Сентръл парк: един от най-обичаните градски паркове в света е пресъздаден изключително прецизно благодарение на сателитни данни и хиляди снимки.
* Спираща дъха история: сценарият разкрива конспирация за създаването на Сентръл Парк и отправя предизвикателство към схващанията за задгробния живот, базирани на идеите и теориите от реалните духовни философии.
* Сюжетна наситеност: историята е разказана в стила на телевизионен сериал, за да се създаде максимално напрежение и да прикове вниманието на играча.
* Истинският свят властва: революционната технология пренася взаимодействието на средата на съвсем различно ниво, като позволява да правите в играта всичко, което извършвате в реалния свят.
* Потапяне: вие се озовавате в сърцето на екшъна и имате пълен контрол над движенията си, вградена в играта система за инвентаризация, система за установяване на нараняванията по тялото и за лекуването им, както и психологически ефекти.
Notes
Working on Internal/External