First| Previous| Up| Next| Last
Terminator Salvation
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Action
Publisher Equity Games Production, Evolved Games
Developer GRIN
Release Date 19.5.2009 г.
Links pulsar.bg
gamespot.com
Personal Details
My Rating 5
Index 1611
Review Rating 5
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format JB
Region Europe
Audience Rating Teen
Language English
Manufacturer ID BLES00537
No. of Disks 1
Description
Вие поемате ролята на Джон Конър – войник от съпротивата, който се бори за оцеляване срещу далеч по-мощните сили на Скайнет, в базираната на филма „Terminator Salvation” игра.
Видеоиграта Terminator Salvation е интензивен, зареден с много екшън шуутър от трето лице, включващ концентрираните сражения срещу всички врагове от Скайнет от игралния филм и нови машини за убиване, разработени специално за играта. Попаднали две години преди събитията от предстоящата кинолента в пост апокалиптичния, разрушен и почти обезлюден Лос Анджелис, играчите ще преминат през интуитивно гейминг преживяване.
Снабдена с напрегнат екшън от трето лице, Terminator Salvation пренася битката на следващо ниво с емблематични врагове, кинематографски бойни сцени и усъвършенствано въоръжение, заето директно от филма, както и иновативна механика за прикритие.

* Попаднали две години преди събитията от филма Terminator Salvation, играчите имат възможност да бъдат Джон Конър за първи път и да продължат епичния фикшън Terminator.
* Ненамаляващ брой изключително устойчиви врагове, емблематични за франчайза Terminator, които се бият до горчивия край на сушата и във въздуха. Проектирани да ви преследват при каквито и да е обстоятелства, повредени или натрошени, враговете буквално ще лазят, само и само да ви наранят.
* Terminator Salvation: The Videogame съдържа усъвършенства механика за прикриване, която ви позволява да използвате разрушими околни среди като защита и стратегически да се придвижвате из територии, превзети от враговете.
* На ваше разположение е огромен арсенал от оръжия, сред които пушки, автоматични картечници, гранати, ракетомети и дори изстрелващ плазма танк на Скайнет.
* Преследвайте, атакувайте или избягвайте враговете чрез пост-апокалиптични среди пеша или с помощта на бронирани превозни средства в екстремно подвижни и напрегнати престрелки.
Notes
INTERNAL & EXTERNAL JB FW 3.41
===========================================================

Допълнително

1.Копирате съдържанието на торента в папка GAMES (или GAMEZ според мениджера, който ползвате)
2.Пускайте на PS3 + Jailbreak!