First| Previous| Up| Next| Last
Dead to Rights: Retribution
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Action
Publisher Namco Bandai
Developer Volatile games
Release Date 27.4.2010 г.
Devices Jailbreak
Links Amazon.com
Amazon.co.uk
Amazon.de
Amazon.fr
Amazon.ca
Dead to Rights: Retribution at Game Collector Connect
Personal Details
My Rating 0
Index 369
Collection Status In Collection
Original Yes
Location G3
Completed No
Product Details
Format Blu-ray Disc
Region USA
Audience Rating Mature
Language English
Manufacturer ID BLUS30278
No. of Disks 1
Description
Развиваща се в морално деградиралия и кошмарен свят на Грант Сити, Dead to Rights: Retribution ви захвърля в епицентъра на мрачен, опасен и трагичен разказ в ролята на бившия полицай Джак Слейт. Заедно със своя зъл другар Шадоу, Джак трябва да се бори за изобличаването на фигури от сенчестия подземен свят, които затягат своята примка около разпадащия се метрополис.

Представяйки иновативна нова хибридна бойна система, Volatile Games са обединили шуутър от трето лице, битките един срещу друг и ИИ кучето Шадоу в обширно, напрегнато и безкрайно геймплей преживяване. Изпробвайте пълния боен потенциал на Джак: използвайте дясната си ръка, за да сграбчвате врага си от разстояние, прикрийте се и стреляйте насляпо, използвайте човешки щитове, крадете оръжията на враговете и използвайте убийствените му движения.

Специалната връзка на Джак с неговото куче Шадоу превръща дуото в силен екип в ситуации на бой. Вие поемате управлението над Джак и Шадоу на различни места в играта, за да елиминирате потенциалните заплахи.