First| Previous| Up| Next| Last
Iron Man 2
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Action
Publisher Sega of America
Developer Sega
Release Date 04.5.2010 г.
Devices Jailbreak
Links Amazon.com
Amazon.co.uk
Amazon.de
Amazon.fr
Amazon.ca
Iron Man 2 at Game Collector Connect
Personal Details
My Rating 0
Index 773
Collection Status In Collection
Original No
Location G3
Completed No
Product Details
Format Blu-ray Disc
Region Europe
Audience Rating Rating Pending
Language English
Manufacturer ID BLES00885
No. of Disks 1
Description
Облечете костюма си и поемете към небесата отново. Новата история ви изпраща в комиксовия свят на Iron Man, добавяйки още повече вълнение към предстоящия филм Iron Man 2. Сражавайте се с епични врагове като класическия злодей за Iron Man Кримсън Динамо.
В тази оригинална история, записана специално за играта от известния комиксов писател Мат Фракшън, милиардерът-плейбой и технически гений Тони Старк дава на света нова технология, за да го превърне в по-добро място. Неговата филантропска натура обаче не е достатъчна, за да държи на страна враговете му, които имат коварни планове за откритието му. Накрая съдбата на света ще бъде в могъщите ръце на Айрън мен, който ще трябва да се бори, за да го спаси от разрушение * В оперативната база на Тони Старк се пригответе да изградите и персонализирате своя костюм и оръжия.
* Бъдете супер герой и се бийте с епични злодеи огромни като небостъргачи, докато сте във водовъртежа на глобалната криза.
* Усетете ефекта от оръжията на Айрън мен. Пробивайте дупки в стените и събаряйте огромни вражески структури и превозни средства.
* Уникалната история, написана от известния комиксов писател на MARVEL Мат Фракшън ви пренася в света на Тони Старк с нови места, сценарии и злодеи.
Notes
с 3.41 вътрешен хард дава грешка 80010017 - най-вероятно некоректен eboot