First| Previous| Up| Next| Last
Wheelman
Front Cover Game Details
Platform PlayStation 3
Genre Action; Racing; Shooter
Publisher Midway
Developer Tigon Studios
Release Date 24.3.2009 г.
Links Amazon.com
Amazon.co.uk
Amazon.de
Amazon.fr
Amazon.ca
Wheelman at Game Collector Connect
Personal Details
My Rating 0
Index 1763
Collection Status In Collection
Original No
Location G4
Completed No
Product Details
Format Blu-ray Disc
Audience Rating Teen
Language English
No. of Disks 1
Description
„The Wheelman” съчетава зрелищни холивудски каскади с увлекателна история и ви обещава изпълнено с адреналин преживяване, което ще ви остави без дъх. Вин Дизел е виртуоз зад волана, който се внедрява като агент под прикритие сред подземния свят на Барселона, за да предотврати голям обир. Наемникът не успява да избегне подозренията на престъпните босове, подкрепяни от корумпирани ченгета и скоро се превръща в мишена и за едните и за другите.

* Екшън звездата Вин Дизел и неговата компания Tigon Studios ни вкарват в поредното приключение, размиващо границите между развлекателните медии. Вин Дизел е прототип на главният герой в играта, експертът зад волана Майло Бюрик.
* „The Wheelman” е нажежен екшън с мирис на изгоряла гума и горещ асфалт, който се развива по улиците на Барселона. Преследванията с коли са вдъхновени от най-добрите холивудски образци. Очаквайте съчетание на силни кинематографични сцени и подобаваща история.
* Излъжете смъртта в рисковани каскади, с които не би могъл да се справи никой друг, освен виртуоз зад волана. Ударете спирачката и завъртете колата на 360 градуса, докато покосявате враговете си с унищожителна прецизност. Изпълнявайте смъртоносно опасни скокове между движещи се автомобили, за да превземете возилата на противниците си.
* Изблъсквайте колите на преследвачите си от пътя с резки странични удари или строшете предното стъкло с пушката и ги нахранете с олово.
* Настанете се в мощен пикап и се почувствайте господар на положението. Или се качете на спортен мотоциклет и се измъкнете от преследвачите си в тесните улички на града..
* Дори и на шофьор-виртуоз понякога му се налага да стъпи на твърда земя и да покаже, че го бива в градското преследване и ръкопашния бой.
* Красивият испански град Барселона за пръв път става сцена на шеметни автокаскади. Улиците му са изпълнени с живот, а другите водачи и пешеходците са управлявани от изкуствен интелект и имат реалистични реакции спрямо поведението на героя.
Notes
INTERNAL & EXTERNAL HDD JB FW 3.41/3.55 Kmeaw

За 3.41:

1.Копирате съдържанието в папка Games (или GAMEZ)
2.Пускате на PS3 + Jailbreak през мениджера, който ползвате!

За 3.55 Kmeaw:

1.Копирате съдържанието в папка Games (или GAMEZ)
2.Стартирате LV 2 пача (може и без него ако сте с по-нова версия на мениджера, който ползвате)
3.Пускате през мениджера, който ползвате!

Играта е тествана на FW 3.55 kmeaw multiMAN 1.16.01


Пускайте с диск в конзолата, независимо на кой FW сте!