First| Previous| Up| Next| Last
FIFA 12
Front Cover Game Details
Platform PC
Genre Sports
Publisher Electronic Arts
Developer EA Sports
Release Date 27.9.2011 г.
Links komneff.eu - covers
Amazon.com
Amazon.co.uk
Amazon.de
Amazon.fr
Amazon.ca
FIFA 12 at Game Collector Connect
Personal Details
My Rating 0
Index 521
Collection Status In Collection
Original No
Location G4
Completed No
Product Details
Format DVD9
Audience Rating Rating Pending
System Requirements OS: Windows XP / Vista / 7 Processor: Intel Core2Duo 1.8Ghz RAM: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista / 7) Video card: NVidia GeForce 6800 / ATI RADEON X1600 VRAM: 256 MB HDD: 7 GB
Language English
No. of Disks 1
Description
FIFA 12 за PC внася на терена променящия играта нов енджин Player Impact, който внася реалистичност във всяко взаимодействие на игралното поле. Преживейте начина, по който истинските играчи се предизвикват за топката, печелят я и тестват физическите си способности един на друг. Наслаждавайте се на неограничено разнообразие от естествени и реалистични изходи при всеки сблъсък. Сега играчите са по-гъвкави, по-напористи в борбата за притежание на топката и се възстановяват по-лесно от промените в светлината.

Революционните нововъведения в геймплея, вдъхновени от реалния футбол, правят FIFA 12 още по-задълбочена и увлекателна. Съвсем новият Precision Dribbling предоставя по-голяма прецизност на контрола върху топката при тесни пространства, дава повече време за вземане на решения за атаката и повече контрол върху динамиката на играта. Иновациите в атаката са балансирани от преработен защитен механизъм, което максимално доближава играта до реалния футбол. Сега защитата е стратегическа като атаката с новия елемент Tactical Defending, който фундаментално променя достъпа до защитата като отдава еднакво значение на позиционирането, пресичащите пасове и опитите за отнемане на топката. Освен това, играчите на терена са снабдени с Pro Player Intelligence - самоосъзнаване и способности, което им дава възможност да вземат решения на базата на собствените си умения, както и да преценяват силните и слабите страни на на съотборниците им във всяка ситуация.

Играта представя EA SPORTS Football Club – пулсът на FIFA 12 – услугата, която свързва играчите с реалния футбол като им осигурява непрекъснато свежо, ново съдържание, позволявайки им да подкрепят любимия си клуб и да се свързват и състезават със своите приятели, съперници и милиони други играчи от целия свят.



Player Impact Engine-T разработван две години, новият физичен енджин внася реалистичност във всяко взаимодействие на игралното поле.

Pro Player Intelligence – компютърно генерираните играчи са снабдени със съзнание и способности да вземат решения въз основа на собствените си умения, както и да преценяват силните и слабите страни на съотборниците си.

Tactical Defending- преработеният защитен механизъм из основи променя достъпа до защитата като отдава еднакво значение на позиционирането, пресичащите пасове и опитите за отнемане на топката. Тактиките и уцелването на момента са от критично значение.

Precision Dribbling - наслаждавайте се на нови начини да преодолеете съперниците си, на повече време в притежание на топката, за да вземете решение и на пълен контрол върху динамиката на играта.

EA SPORTS Football Club - всеки мач има значение, през целия сезон. Печелете точки опит и повишавайте нивото си, за да градите статус. Проследявайте приятели, предизвикателства и статуси в мрежата. Споделяйте и сравнявайте постижения и разпространявайте новината в социалните мрежи. Освен това ситуации от реалния живот ще бъдат генератор на съдържание във FIFA 12.

Автентичност – над 500 официално лицензирани клуба и повече от 15 хиляди играчи.
Notes
Инсталация :
1. Инсталирайте играта.
2. Инсталирайте всичко от папка __Installer, намираща се в инсталационната директория на играта (DirectX, Visual C redist и .NET Framework).
3. Копирайте съдържанието на папка Crack, намираща се на DVD-то, в installdir\Game, където installdir е инсталационната директория на играта.