История на футбола DVD 1/7

2.00 $

История на футбола – Началото :: Футболът като култура

Код: 202108051526 Категория: Етикети: ,

Описание

Филм 1: НАЧАЛОТО
От древните игри и ритуали, които предшестват футбола със стотици години, през игрищата във викторианска Британия този филм изследва кървавите и жестоки корени на спорта, превърнал се в световна религия. През Мексико, Китай до древния Рим и Британия ние разкриваме как играта се развива с революционни правила, които са коренно различни от играта днес . Велики футболисти и обществени личности, сред които Уго Санчес и Алфредо ди Стефано, споделят своите мисли за уникалното призвание на футбола.

Филм 2: ФУТБОЛЪТ КАТО КУЛТУРА
Религията в Иран, икономиката в САЩ поли111 ката в Испания и Гана. Този филм разкрива ролята на футбола в световната култура. Това се вижда най-ясно в срещата Иран САЩ на световното през 1998 г. Кадрите показват ролята на футбола като
посланик, който сближава двете враждуващи нации. Алфредо ди Стефано споделя как в средата на 50-те се е превърнал в талисман на Реал (Мадрид), отбелязвайки хеттрик в дебюта си срещу Барселона.

Допълнителна информация

Размер

DVD9

Време

180 минути

Забележка:

След като изтеглите файловете е необходимо да бъдат разархивирани с приложение, което поддържа многотомови архиви (WinRAR, Keka и др.).
DVD-то е в ISO формат и може да бъде записано на диск с подходящо приложение или монтиран като виртуално CD за гледане с DVD плеър.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…