История на футбола DVD 6/7

2.00 

Филм 11: АФРИКА ::: Филм 12: ИГРАТА НА НАРОДА

Код: 202205260953 Категория: Етикети: ,

Описание

Филм 11: АФРИКА
Веднъж Пеле каза, че африканските държави ще спечелят световна титла до края на XXI век. От образуването на колониите, бедността и сегрегацията до независимостта и епохата па диктаторите футболът в Африка разкрива своя огромен потенциал и продължава похода към световния връх. През очите на оцелелите играчи този епизод разкрива впечатляващия възход на Заир, последван от трагедията през 1974г., и ни разказва историята на Камерун от 1990г., когато 38-rодишният Роже Мила се превърна в първата африканска суперзвезда. Интервюта със : Роже Мила, Абеди Пеле, Томас Н’Коно, Нийл Тави, Пиер Калала, ИсаХаяrу.
Филм 12: ИГРАТА НА НАРОДА
Далеч от стадионите, футболистите и запалянковците, този епизод проследява битката за душата на футбола. Вниманието се спира също на историята на ФИФА и други големи институции, които повлияват върху футбола и го превръщат в културен и икономически феномен. След посредствено начало ФИФА се реорганизира, за да достигне до чудовищни печалби . Програмата проследява произхода на тези пари, а също и цената, която плаща Германия, за да бъде домакин на световното през 2006г.

Допълнителна информация

Размер

DVD9

Време

140 минути

Забележка:

След като изтеглите файловете е необходимо да бъдат разархивирани с приложение, което поддържа многотомови архиви (WinRAR, Keka и др.).
DVD-то е в ISO формат и може да бъде записано на диск с подходящо приложение или монтиран като виртуално CD за гледане с DVD плеър.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Също може да ви хареса…